Learnit Training

Gratis cursus Solliciteren

Goed nieuws! Je bent van plan te beginnen aan een nieuwe baan. Een nieuwe uitdaging is leuk, maar voordat je ook echt aan de slag kan, moet je eerst die sollicitatieprocedure door. Dit kan een zenuwslopend proces zijn met de nodige teleurstellingen. Aan de andere kant kan het ook een tijd zijn van zelfontdekking en een stoomcursus in het beter leren presenteren van jezelf. Met de online cursus Solliciteren van Learnit Training leer je met meer succes te solliciteren.

De volgende onderwerpen komen aan bod in de gratis cursus:

  • De STAR-methode
  • Jij bent de ster in je eigen leven
  • Per asperada ad astra: via moeilijkheden naar de sterren

Deze gratis online cursus is gevormd om het symbool van de ster met als doel je te herinneren aan de drie belangrijkste punten van deze sollicitatiecursus. Het theoretische principe is de STAR methode: Situatie - Taak - Actie - Resultaat. De ster staat ook voor de nadruk op jou als sollicitant. Jij bent in jouw leven de ster: de cursus gaat over hoe je jezelf het best kunt laten schitteren en hoe je een rising star kunt worden in een baan die bij je past. De laatste connotatie bij de ster: geef niet op, denk aan het spreekwoord per aspera ad astra: door moeilijkheden naar de sterren!

Klik hier om de gratis online cursus Solliciteren te volgen.

Liever een training met andere deelnemers volgen? Ga dan naar de trainingspagina van Solliciteren: succesvol gesprekken voeren. Indien u een groepstraining wilt organiseren, kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of contact opnemen met één van onze adviseurs. We denken graag met jou mee en wensen je veel succes in het sollicitatieproces!