Incompany trainingen: de vele voordelen!

Een incompany of groepstraining betreft een op maat gemaakte training die gegeven wordt binnen jouw eigen organisatie. Al onze trainingen kunnen incompany verzorgd worden en eventueel kan de training ook op een Learnit-locatie worden georganiseerd. We hebben de voordelen van een incompany training voor je op een rijtje gezet!

Maatwerk

Het belangrijkste voordeel is dat de inhoud van de training in alle aspecten afgestemd kan worden op de leerdoelen en verwachtingen van de medewerkers en de organisatie. Hierdoor is het mogelijk om jouw bedrijfsfilosofie terug te laten komen in de training. Er wordt een op maat gemaakt programma ontwikkeld. Meerdere trainingen zouden eventueel gecombineerd kunnen worden. Omdat we een goede klik met de trainer belangrijk vinden, plannen we een (telefonische of Skype) intake met de contactpersoon van de training. Door middel van deze intake voorafgaand aan de training bepalen we gezamenlijk op welke onderwerpen het accent komt te liggen, waarbij het goed mogelijk is dat we nog onderwerpen toevoegen of aanpassen. Ook kun je tijdens de training eigen praktijkvoorbeelden gebruiken als input. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de training perfect aansluit.

Kosten

Om de kwaliteit van de training te kunnen garanderen adviseren wij een maximale groepsgrootte van acht deelnemers. Zodra er meer deelnemers zijn, wordt de training steeds voordeliger. Wanneer je meer dan acht deelnemers inschrijft, raden wij je aan deze te verdelen over meerdere groepen. Zo blijft er voldoende individuele aandacht per deelnemer, waardoor persoonlijke leerdoelen beter behaald worden. Omdat de training bij je bedrijf of organisatie wordt gegeven, hoeft Learnit geen ruimte te huren en kan een incompany training tegen een voordeliger tarief worden aangeboden dan een open inschrijving.

Plannen

Het laatste voordeel van een incompany training is dat je niet afhankelijk bent van onze trainingsdata. Trainingsdata worden in overleg en op basis van de beschikbaarheid van onze trainer vastgesteld. Over het algemeen zijn onze trainingstijden van 10:00 tot 17:00 uur. Indien je andere wensen hebt kun je dit uiteraard aangeven. Jouw agenda staat centraal. Ook staat het aantal dagen van de training niet vast, dit kan aan de hand van jouw leerdoelen worden aangepast. Het maakt niet uit waar het bedrijf gevestigd is, Learnit traint door heel Nederland. Dat scheelt, zo zijn jouw medewerkers minder tijd aan reizen kwijt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!