Cursus Crystal Reports E-learning
 • Efficiënt rapporten maken met een interactieve inhoud.
 • Leer basisrapporten te maken met Crystal Reports in een online cursus.
 • Gebruik tabellen en grafieken in de opmaak van je rapporten.
 • Kijk nog een jaar na aanvang terug in de online cursus Crystal Reports.
 • In slechts 16 effectieve uren leer je rapporten maken met de basiscursus Crystal Reports.

De cursus biedt een algemeen overzicht van de basisfunctionaliteit en van rapportontwerp, inclusief de noodzaak om kwaliteitsrapporten te leveren in verschillende presentatieformaten. De cursisten doen praktische ervaring op met praktijkoefeningen.

Ja, ik wil meer weten

Cursus Crystal Reports E-learning

Bouw efficiënt je rapporten met een interactieve inhoud

In deze E-learning cursus Crystal Reports leer je in no-time efficiënte rapporten met een interactieve inhoud te maken. Crystal Reports is een wereldwijd bekend rapportageprogramma waarmee je jouw rapporten kunt publiceren en opslaan op het web en in veel andere bestandsformaten. Het integreren van Crystal Reports-functionaliteiten in een eigen applicatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Tijdens de cursus leer je de basisfuncties voor het maken en bewerken van rapportages en de verschillende formules te gebruiken. Na afloop van de e-learning cursus kun jij grafieken maken, rapporten exporteren vanuit Crystal Reports naar Excel of pdf en je kunt de Report Wizards gebruiken.;

Crystal Reports geeft je de instrumenten in handen om echt goede rapporten te maken.

Inhoud e-learning cursus Crystal Reports

Tijdens de e-learning cursus Crystal Reports leer je in je eigen tijd in ongeveer 16 uur om goede rapporten op te maken, te filteren en te groeperen op basis van gegevens in meerdere tabellen. Daarnaast leer je formules te gebruiken en kun je na afloop zelf samenvattingsrapporten en grafieken maken. Kortom, op een goede manier rapporten maken op basis van meerdere gegevens heeft voor jou na het doorlopen van deze cursus geen verrassingen meer.

De e-learning cursus bieden we aan in het Engels. Om de hele cursus te doorlopen, heb je ongeveer 16 uur nodig. Je kunt er naar eigen goeddunken korter of langer over doen. Terugkijken blijft mogelijk tot een jaar na het activeren van de cursus.

De stof van de cursus Crystal Reports bieden we aan in de vorm van video's, lezingen, quizzen en oefeningen.

Onderwerpen van de e-learning cursus Crystal Reports

 • Crystal Reports-interface
 • een basisrapport maken en aanpassen
 • rapporten opmaken
 • rapporten filteren
 • rapportgegevens groeperen
 • rapporten maken op basis van gegevens in meerdere tabellen
 • formules gebruiken
 • voorwaardelijke opmaak gebruiken
 • samenvattingsrapporten en grafieken maken
 • rapporten exporteren naar Excel en PDF
 • Report Wizards gebruiken

Resultaten van de online cursus Crystal Reports

Na het doorlopen en succesvol afsluiten van de online cursus Crystal Reports ben je in staat om efficiënt rapporten te maken met een interactieve inhoud, de rapporten te filteren, te groeperen, op te maken en aan te passen en kun je de formules gebruiken en samenvattingsrapporten en grafieken maken. Je kunt de rapporten exporteren naar Excel en pdf.

Voorkennis

Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis van Crystal Reports vereist. Wel is basiskennis van de computer handig. Kennis van databaseconcepten, zoals tabellen, velden en records kan handig zijn maar is niet vereist.

Opmerking

Het betreft hier een e-learning cursus in de Engelse taal. De cursussen op eigen tempo zijn ons betaalbare alternatief voor cursisten die de flexibiliteit zoeken om in hun eigen tempo te leren. De inhoud wordt online geleverd met behulp van video's, quizzen en oefeningen. De cursussen zijn geschreven door deskundige instructeurs.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25

Referenties

De cursus Crystal Reports E-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.

"Prima training"

"Het is een organisatie die vooraf vraagt waar de training over moet gaan en met hoeveel deelnemers, je weet dus gelijk waar je aan toe bent. De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Veel informatie gekregen maar ook in praktijk toegepast."

"Super leerzaam, stapsgewijs opgebouwd en goed te begrijpen voor mensen die hier nog geen kennis van hebben."

"Voor mij was het grootse pluspunt dat het lesmateriaal erg duidelijk is. Hierdoor volg je op je gemak de training zonder de stress van wat bedoelen ze nou. Ik ben zeer positief verast geweest. wel moet ik zeggen dat ik al enige kennis van access had."

"Goede inhoudelijke training; toegesneden op de vraag van de cursist."