• Kleine groepen
 • Ervaren docent
 • Online mogelijk
 • Praktische training

Als executive coach werk ik met senior leidinggevenden, CEO's en andere topmanagers om hen te helpen bij het ontwikkelen van hun leiderschapsvaardigheden en het verbeteren van hun prestaties als leiders. Mijn focus ligt op het begeleiden van executives bij het navigeren door complexe zakelijke uitdagingen, het nemen van strategische beslissingen en het effectief leiden van hun organisaties. Ik bied individuele coachingssessies en feedback om leidinggevenden te helpen bij het identificeren van hun sterke punten en ontwikkelingsgebieden, het verbeteren van hun leiderschapsstijl en het aanpakken van eventuele obstakels die hun succes in de weg staan. Ik werk samen met executives om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun professionele doelen, het ontwikkelen van hun leiderschapsvaardigheden en het creëren van een positieve impact in hun organisaties. Executive coaching is gericht op het versterken van leiderschap, het vergroten van effectiviteit en het stimuleren van groei en succes op het hoogste niveau van de organisatie.

Als executive kun je tegen unieke uitdagingen aanlopen. Misschien vind je het lastig om strategische beslissingen te nemen onder druk, voel je je geïsoleerd in je leiderschapsrol, of worstel je met het balanceren van korte- en langetermijndoelen. Wellicht ervaar je stress door de hoge verwachtingen van stakeholders, of zoek je naar manieren om je leiderschapsstijl te verfijnen en je team te inspireren. Deze obstakels kunnen de effectiviteit en voldoening in je rol als executive beïnvloeden.

Executive coaching biedt waardevolle ondersteuning om deze uitdagingen te overwinnen en je leiderschapspotentieel volledig te benutten. In een vertrouwelijke en ondersteunende omgeving werkt een ervaren coach nauw met je samen om inzicht te krijgen in je sterke punten, ontwikkelingsgebieden en de specifieke dynamieken van jouw organisatie. Door middel van gerichte coaching, strategische reflectie en praktische tools helpen wij je om je leiderschapsvaardigheden te versterken en je doelen te bereiken.

Onze executive coaching is maatwerk en wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften en ambities. We bieden persoonlijke één-op-één sessies waarin je de ruimte krijgt om te reflecteren op je leiderschapsstijl, te leren en te groeien. Onze aanpak is empathisch en ondersteunend, gericht op het vergroten van je zelfinzicht, het versterken van je besluitvaardigheid en het stimuleren van innovatie en groei binnen je organisatie.

De resultaten van onze coaching zijn diepgaand en duurzaam. Je zult merken dat je met meer helderheid en vertrouwen kunt leiden, dat je beter in staat bent om strategische en impactvolle beslissingen te nemen, en dat je meer voldoening en balans vindt in je professionele leven. Uiteindelijk leidt dit tot een effectiever en inspirerender leiderschap, waarbij zowel jij als je organisatie floreren. Met executive coaching ontdek je hoe je met nieuwe inzichten en vaardigheden je leiderschap kunt verrijken, voor duurzame groei en succes.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

De beste training voor jou

Bij Learnit vind je altijd een training waarmee je verder komt. Van (technische) IT skills tot communicatie of persoonlijk leiderschap. Daarbij kan je kiezen uit de trainingsvorm die jij het prettigst vindt: een klassikale training, een maatwerktraining bij jou op kantoor, een online cursus of een e-learning. Wij hebben voor iedereen de juiste training en trainingsvorm. Want leren op de manier die het best bij jou past, zorgt voor de beste resultaten.

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

 • Altijd en overal persoonlijk

  Persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Of je nou een cursus volgt bij ons, op kantoor of op je pc, wij zorgen dat je je genoeg thuisvoelt om je grenzen te verleggen.

 • Gewoon doen!

  Nieuwe mogelijkheden ontstaan als je in beweging komt. Scherp blijft. Steeds nieuwe stappen zet. Wij stimuleren je om de stap te wagen en er echt voor te gaan.

 • Groeien door kennis en inspiratie

  Ontdek iets nieuws. Versterk je kwaliteiten. En kies je eigen weg. Wij helpen je groeien met trainingen en leervormen die echt bij jou passen.

 • Skills voor de toekomst

  We denken altijd in mogelijkheden en win-win. En we werken elke dag aan nieuwe oplossingen voor morgen. Door opleidingen te bieden waarmee jij goed voorbereid bent op de toekomst.

 • Samen werken aan kwaliteit

  Aan loze beloftes doen wij niet. Maar wel aan kwaliteit, kennis en ervaring. Een breed cursusaanbod mogelijk gemaakt door onze geïnspireerde medewerkers en trainers.

 • Begrijpen en begrepen worden

  We luisteren naar wat er bij jou leeft. Waar jij behoefte aan hebt. Want daar begint onze oplossing, ons maatwerk. Elkaar goed begrijpen en helder communiceren, daar geloven wij in.

Bekijk meer over Learnit

Samen verder komen

Een training volgen bij Learnit betekent samen leren. Samen met jouw ervaren trainer, samen met je cursusgroep of samen met je collega’s. En of je de training nou thuis, op jouw kantoor of op één van onze trainingslocaties volgt, wij zijn altijd bereikbaar om je te helpen. Onze kennis met jou te delen op zo’n manier dat jij er echt wat aan hebt. Samen verder komen door persoonlijke aandacht en elkaar goed begrijpen; daar geloven wij in.

Direct toepassen in je werk

Theorie uit een boekje leren waar je vervolgens weinig mee kan in je werk? Niet bij Learnit! Welke training je ook volgt bij ons, je kan er direct mee aan de slag op je werkplek. Door jouw unieke leerdoelen die je aan het begin van de training samen met de trainer bepaalt. Door de afwisseling van theorie en (interactieve) praktijkopdrachten. En door de uitdagingen waar jij tegenaan loopt in je dagelijks werk mee te nemen naar de training.

Referenties

Wat anderen zeggen over deze training

Cursus Executive coaching referenties - Gemiddeld cijfer 8.5

 • "Veel trucjes geleerd"

 • "Voor mij was het grootse pluspunt dat het lesmateriaal erg duidelijk is. Hierdoor volg je op je gemak de training zonder de stress van wat bedoelen ze nou. Ik ben zeer positief verast geweest. wel moet ik zeggen dat ik al enige kennis van access had."

 • "Super leerzaam, stapsgewijs opgebouwd en goed te begrijpen voor mensen die hier nog geen kennis van hebben."

 • "Very nice school to learn a variety of training with dedicated experts."

 • "Het is een organisatie die vooraf vraagt waar de training over moet gaan en met hoeveel deelnemers, je weet dus gelijk waar je aan toe bent. De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Veel informatie gekregen maar ook in praktijk toegepast."

  Learnit referenties