Cursus Javascript Training E-learning
 • Leer functionele en dynamische websites te bouwen met Javascript.
 • Maak je eigen functies op de websites met objecten, methoden en eigenschappen met Javascript.
 • Pas HTML on-the-fly en CSS direct aan met Javascript.
 • Los de Javascript-fouten zelf op en voorkom deze in het vervolg.
 • Leer de basis van Javascript en lees alle informatie terug gedurende een jaar na de start van de online cursus.

In deze JavaScript-training leren cursisten JavaScript effectief te gebruiken om hun webpagina's dynamischer en functioneler te maken en het aantal roundtrips naar de server te verminderen.

Ja, ik wil meer weten

Cursus Javascript Training E-learning

Voeg een extra dimensie toe met Javascript

Heb je ervaring met HTML en ken je de basis van CSS? Dan is Javascript de perfecte uitbreiding als je een nieuwe dimensie wilt toevoegen aan de websites die jij ontwerpt. Leer Javascript op de juiste manier te gebruiken met deze e-learning cursus Javascript en voeg interactie toe aan jouw websites. JavaScript werkt samen met de aanwezige HTML en CSS en voegt extra mogelijkheden toe aan je websites. De kracht van deze scripttaal is niet meer weg te denken uit de moderne websites.

Tijdens deze inleidende e-learning cursus voor Javascript leer je de basisfuncties, zoals wat Javascript is en hoe je het gebruikt. Daarnaast leer je interacties toe te voegen en je eigen functies te maken met Javascript. Word een professionele websitebouwer en maak de website naar eigen inzicht met alle toegevoegde functies die Javascript te bieden heeft.

Inhoud van de online cursus Javascript

De e-learning cursus Javascript, die we in het Engels aanbieden, bestaat uit de basisfuncties van Javascript en hoe deze te gebruiken. Je leert de Javascript-syntax en je werkt tijdens de cursus aan objecten, methoden en eigenschappen van dit wereldwijd bekende script voor het net. Je maakt eigen functies en schrijft stroombesturingslogica. Bovendien kun je na het volgen van deze training Javascript HTML on-the-fly en CSS direct aanpassen. En je kunt zelf Javascript-fouten oplossen en voorkomen.

Om de cursus helemaal te doorlopen, heb je ongeveer 32 uur nodig. Mocht niet alles direct duidelijk duidelijk zijn, dan kun je alles een jaar lang na de start van de cursus terugkijken en opzoeken. Je hebt dan nog toegang tot alle video's, lezingen, quizzen en oefeningen.

Onderwerpen van de e-learning cursus Javascript

 • JavaScript gebruiken
 • de JavaScript-syntax
 • objecten, methoden en eigenschappen
 • JavaScript-variabelen
 • eigen functies maken in JavaScript
 • stroombesturingslogica schrijven in JavaScript
 • met JavaScript naar Events luisteren en deze afhandelen, zoals muisklikken en laden van pagina's
 • HTML on-the-fly aanpassen met JavaScript
 • CSS direct aan te passen met JavaScript
 • JavaScript-fouten oplossen en voorkomen

Resultaten van de cursus Javascript

Maak professionele websites en pas HTML en CSS aan naar jouw ideeën na het volgen van deze Engelstalige e-learning cursus Javascript. Schrijf zelf de stroombesturingslogica en voeg objecten, methoden en eigenschappen toe. Je weet hoe je Javascript moet en kunt gebruiken om de websites die jij bouwt volledig naar eigen ideeën en goeddunken dynamischer en functioneler te maken voor het wereldwijde web.

Voorkennis

Ervaring met HTML is vereist. Kennis van CSS en programmeerervaring komt goed van pas. Voor HTML kan onze training HTML Training E-learning als basis gelden.

Opmerking

Het betreft hier een e-learning cursus in de Engelse taal. De cursussen op eigen tempo zijn ons betaalbare alternatief voor cursisten die de flexibiliteit zoeken om in hun eigen tempo te leren. De inhoud wordt online geleverd met behulp van video's, quizzen en oefeningen. De cursussen zijn geschreven door deskundige instructeurs.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 200,-

btw 21%

€ 42,-

Totaal incl. btw

€ 242,-

Referenties

De cursus Javascript Training E-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 9.

"Nuttige en interessante training!"

"Very nice school to learn a variety of training with dedicated experts."

"Het is een organisatie die vooraf vraagt waar de training over moet gaan en met hoeveel deelnemers, je weet dus gelijk waar je aan toe bent. De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Veel informatie gekregen maar ook in praktijk toegepast."

"Prima training"

"De training werd gegeven in een goed tempo, waarbij de cursisten goed konden meekomen. Het was geen grote groep, waardoor er genoeg ruimte was voor het individu. De stof was in een logische volgorde, waardoor je door verder te gaan in de training de basis goed bleef herhalen, waardoor deze bij blijft."