Ontgrendel het potentieel van webontwikkeling! Deze e-learning dompelt je onder in de kracht van JavaScript, zodat je dynamische, interactieve websites creëert.

 • Leer functionele en dynamische websites te bouwen met Javascript.
 • Maak je eigen functies op de websites met objecten, methoden en eigenschappen met Javascript.
 • Pas HTML on-the-fly en CSS direct aan met Javascript.
 • Los de Javascript-fouten zelf op en voorkom deze in het vervolg.
 • Leer de basis van Javascript en lees alle informatie terug gedurende een jaar na de start van de online cursus.

Voeg een extra dimensie toe met Javascript

Heb je ervaring met HTML en ken je de basis van CSS? Dan is Javascript de perfecte uitbreiding als je een nieuwe dimensie wilt toevoegen aan de websites die jij ontwerpt. Leer Javascript op de juiste manier te gebruiken met deze e-learning cursus Javascript en voeg interactie toe aan jouw websites. JavaScript werkt samen met de aanwezige HTML en CSS en voegt extra mogelijkheden toe aan je websites. De kracht van deze scripttaal is niet meer weg te denken uit de moderne websites.

Tijdens deze inleidende e-learning cursus voor Javascript leer je de basisfuncties, zoals wat Javascript is en hoe je het gebruikt. Daarnaast leer je interacties toe te voegen en je eigen functies te maken met Javascript. Word een professionele websitebouwer en maak de website naar eigen inzicht met alle toegevoegde functies die Javascript te bieden heeft.

Inhoud van de online cursus Javascript

De e-learning cursus Javascript, die we in het Engels aanbieden, bestaat uit de basisfuncties van Javascript en hoe deze te gebruiken. Je leert de Javascript-syntax en je werkt tijdens de cursus aan objecten, methoden en eigenschappen van dit wereldwijd bekende script voor het net. Je maakt eigen functies en schrijft stroombesturingslogica. Bovendien kun je na het volgen van deze training Javascript HTML on-the-fly en CSS direct aanpassen. En je kunt zelf Javascript-fouten oplossen en voorkomen.

Om de cursus helemaal te doorlopen, heb je ongeveer 32 uur nodig. Mocht niet alles direct duidelijk duidelijk zijn, dan kun je alles een jaar lang na de start van de cursus terugkijken en opzoeken. Je hebt dan nog toegang tot alle video's, lezingen, quizzen en oefeningen.

Onderwerpen van de e-learning cursus Javascript

 • JavaScript gebruiken
 • de JavaScript-syntax
 • objecten, methoden en eigenschappen
 • JavaScript-variabelen
 • eigen functies maken in JavaScript
 • stroombesturingslogica schrijven in JavaScript
 • met JavaScript naar Events luisteren en deze afhandelen, zoals muisklikken en laden van pagina's
 • HTML on-the-fly aanpassen met JavaScript
 • CSS direct aan te passen met JavaScript
 • JavaScript-fouten oplossen en voorkomen

Resultaten van de cursus Javascript

Maak professionele websites en pas HTML en CSS aan naar jouw ideeën na het volgen van deze Engelstalige e-learning cursus Javascript. Schrijf zelf de stroombesturingslogica en voeg objecten, methoden en eigenschappen toe. Je weet hoe je Javascript moet en kunt gebruiken om de websites die jij bouwt volledig naar eigen ideeën en goeddunken dynamischer en functioneler te maken voor het wereldwijde web.

Voorkennis

Ervaring met HTML is vereist. Kennis van CSS en programmeerervaring komt goed van pas. Voor HTML kan onze training HTML Training E-learning als basis gelden.

Opmerking

Het betreft hier een e-learning cursus in de Engelse taal. De cursussen op eigen tempo zijn ons betaalbare alternatief voor cursisten die de flexibiliteit zoeken om in hun eigen tempo te leren. De inhoud wordt online geleverd met behulp van video's, quizzen en oefeningen. De cursussen zijn geschreven door deskundige instructeurs.

De beste training voor jou

Bij Learnit vind je altijd een training waarmee je verder komt. Van (technische) IT skills tot communicatie of persoonlijk leiderschap. Daarbij kan je kiezen uit de trainingsvorm die jij het prettigst vindt: een klassikale training, een maatwerktraining bij jou op kantoor, een online cursus of een e-learning. Wij hebben voor iedereen de juiste training en trainingsvorm. Want leren op de manier die het best bij jou past, zorgt voor de beste resultaten.

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

 • Altijd en overal persoonlijk

  Persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Of je nou een cursus volgt bij ons, op kantoor of op je pc, wij zorgen dat je je genoeg thuisvoelt om je grenzen te verleggen.

 • Gewoon doen!

  Nieuwe mogelijkheden ontstaan als je in beweging komt. Scherp blijft. Steeds nieuwe stappen zet. Wij stimuleren je om de stap te wagen en er echt voor te gaan.

 • Groeien door kennis en inspiratie

  Ontdek iets nieuws. Versterk je kwaliteiten. En kies je eigen weg. Wij helpen je groeien met trainingen en leervormen die echt bij jou passen.

 • Skills voor de toekomst

  We denken altijd in mogelijkheden en win-win. En we werken elke dag aan nieuwe oplossingen voor morgen. Door opleidingen te bieden waarmee jij goed voorbereid bent op de toekomst.

 • Samen werken aan kwaliteit

  Aan loze beloftes doen wij niet. Maar wel aan kwaliteit, kennis en ervaring. Een breed cursusaanbod mogelijk gemaakt door onze geïnspireerde medewerkers en trainers.

 • Begrijpen en begrepen worden

  We luisteren naar wat er bij jou leeft. Waar jij behoefte aan hebt. Want daar begint onze oplossing, ons maatwerk. Elkaar goed begrijpen en helder communiceren, daar geloven wij in.

Bekijk meer over Learnit

Samen verder komen

Een training volgen bij Learnit betekent samen leren. Samen met jouw ervaren trainer, samen met je cursusgroep of samen met je collega’s. En of je de training nou thuis, op jouw kantoor of op één van onze trainingslocaties volgt, wij zijn altijd bereikbaar om je te helpen. Onze kennis met jou te delen op zo’n manier dat jij er echt wat aan hebt. Samen verder komen door persoonlijke aandacht en elkaar goed begrijpen; daar geloven wij in.

Direct toepassen in je werk

Theorie uit een boekje leren waar je vervolgens weinig mee kan in je werk? Niet bij Learnit! Welke training je ook volgt bij ons, je kan er direct mee aan de slag op je werkplek. Door jouw unieke leerdoelen die je aan het begin van de training samen met de trainer bepaalt. Door de afwisseling van theorie en (interactieve) praktijkopdrachten. En door de uitdagingen waar jij tegenaan loopt in je dagelijks werk mee te nemen naar de training.

Referenties

Wat anderen zeggen over deze training

Cursus Javascript Training E-learning referenties - Gemiddeld cijfer 8.3

 • "De training was zeer leerzaam. De theorie en de praktijk werden zeer goed met elkaar gecombineerd. Het was erg fijn om in een klein groepje les te krijgen, hierdoor kreeg ik nog meer de kans om mijn leerdoelen te behalen."

 • "Ik ben zeer tevreden over de cursus. Heb er meer gehaald dan ik had verwacht en dat is altijd goed."

 • "Super leerzaam, stapsgewijs opgebouwd en goed te begrijpen voor mensen die hier nog geen kennis van hebben."

 • "Inhoudelijk goede cursus waarbij middels goed lesmateriaal op effectieve/efficiënte wijze nieuwe dingen aangeleerd worden."

 • "Bij Learnit blijven ze leren van hun eigen lessen. Wat een top cursus!"

  Learnit referenties

  Bekijk alle trainingen