Cursus jQuery Training E-learning
 • Maak het javascript schrijven vele malen eenvoudiger met jQuery.
 • Voeg eenvoudig effecten toe op het wereldwijde web.
 • Leer de geheimen van de snelle, kleine en veelzijdige javascript bibliotheek.
 • Vervang, verwijder en voeg elementen gemakkelijk toe met jQuery.
 • Leer in ongeveer 16 uur in het Engels online het werken met jQuery.

Dit is een moderne jQuery-cursus. jQuery is niet modern, maar de cursus wel. Het geeft een realistisch overzicht van het werken met jQuery vandaag, in een wereld waar de meeste jQuery-ontwikkeling zal bestaan uit het onderhouden en moderniseren van bestaande websites die jQuery gebruiken. Cursisten moeten bekend zijn met JavaScript en in ieder geval wat basiskennis hebben van CSS.

Ja, ik wil meer weten

Cursus jQuery Training E-learning

Maak het schrijven van Javascript gemakkelijker met jQuery

Er zijn veel jQuery-plugins beschikbaar om het schrijven van JavaScript vele malen eenvoudiger te maken. Hoe je dat doet en hoe je eenvoudige en indrukwekkende resultaten kunt bereiken, leer je in de e-learning cursus jQuery. De jQuery-plugins maken het toevoegen, verwijderen en vervangen van elementen eenvoudiger, evenals het weergeven van bepaalde effecten en animaties. Na het volgen van de online cursus kun je gemakkelijker nog meer effecten toevoegen aan websites die wereldwijd te bewonderen zijn.;

Tijdens deze online cursus jQuery in de Engelse taal leer je in ongeveer 16 uur jQuery te gebruiken en ken je de huidige implementatie daarvan op het wereldwijde internet. Mocht je bepaalde items terug willen lezen of nogmaals willen bekijken, dan kan dat omdat de e-learning nog een jaar na het activeren van de training toegankelijk blijft.

De inhoud van de online training jQuery

In de online cursus jQuery kom je van alles tegen om bestaande websites te onderhouden en te moderniseren, zoals effecten weergeven, vervagen of glijdend maken, gegevens ophalen en verzenden met Ajax, problemen en oplossingen met Ajax, luisteren en reageren op events en verscheidene hulpprogramma's. Na het beheersen van de programmeertaal HTML, CSS en Javascript is het leren gebruiken van jQuery een logisch vervolg. Deze inleidende e-learning cursus jQuery geeft je een prima overzicht van jQuery-gebruik op het web.

De volgende onderwerpen komen aan de orde in de cursus jQuery

 • selectors
 • jQuery-objecten cachen
 • hulpprogramma's
 • elementen toevoegen, verwijderen en vervangen
 • luisteren naar en reageren op events
 • events triggeren
 • on(), off() en trigger()
 • delegatie van events
 • effecten weergeven, vervagen en glijdend maken
 • animeren
 • Ajax en JSON Basics
 • problemen en oplossingen met Ajax
 • gegevens ophalen en verzenden met Ajax

Resultaten van de e-learning cursus jQuery

Na het doorlopen van deze ongeveer 16 durende cursus die we aanbieden in de vorm van video's, lezingen, quizzen en oefeningen in de Engelse taal, is het schrijven van Javascript vele malen eenvoudiger door de jQuery-plugins die je onder de knie krijgt. Je hebt de geheimen geleerd van de snelle, kleine en veelzijdige javascript bibliotheek. Het maakt het doorlopen en manipuleren van HTML-documenten, het afhandelen van gebeurtenissen, animaties en Ajax veel eenvoudiger met een gebruiksvriendelijke API die in een groot aantal browsers werkt.

Voorkennis

Kennis van Javascript en basiskennis van CSS is vereist. De Javascript Training E-learning kan de basis voor Javascript bieden.

Opmerking

Het betreft hier een e-learning cursus in de Engelse taal. De cursussen op eigen tempo zijn ons betaalbare alternatief voor cursisten die de flexibiliteit zoeken om in hun eigen tempo te leren. De inhoud wordt online geleverd met behulp van video's, quizzen en oefeningen. De cursussen zijn geschreven door deskundige instructeurs.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25

Referenties

De cursus jQuery Training E-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 9.

"I have very good impression of the content of the training and specially of the trainer"

"I like this kind of trainings, so I consider it should be done more often"

"Het is een organisatie die vooraf vraagt waar de training over moet gaan en met hoeveel deelnemers, je weet dus gelijk waar je aan toe bent. De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Veel informatie gekregen maar ook in praktijk toegepast."

"Was een leuke training."

"Erg goede training waarbij je leert in je eigen tempo. Absoluut een aanrader."