Learnit Training

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Interactief webinar: Leer veel sneller lezen en onthouden!
  • Sneller lezen = productiever werken.
  • Praat live met een expert in het vak.
  • De sessie vindt veilig online plaats.
  • Doe in een korte tijd veel nieuwe inzichten op.
  • Praktische training

Wil je sneller lezen op je werk of studie en zo tijd overhouden voor andere zaken? Dat leer je tijdens dit interactieve webinar! Je brein werkt helaas niet net als een computer, lezen en onthouden kost tijd. Gelukkig bestaan er geweldige technieken om jou hierin te helpen. Onze expert trainer Rob deelt ze graag met je. Aan het einde van de sessie heb jij de kennis in huis om aanzienlijk productiever te werken! Klik op de knop hiernaast om je in te schrijven. Eerst meer weten? Klik dan op details

Ja, ik wil meer weten

Interactief webinar: Leer veel sneller lezen en onthouden!

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Details:

Wat zou het je opleveren als je dubbel zo snel kon lezen? Als je makkelijker dingen kunt onthouden? In dit interactieve webinar verhoog je binnen een paar uur je productiviteit! Je leert:

  • Wat de methode is die snellezers gebruiken? Je leert de belangrijkste technieken, je oefent ze en je leessnelheid gaat gegarandeerd omhoog. De meeste deelnemers lezen na deze training 50% a 100% sneller.
  • Welke techniek gebruikt de wereldkampioen onthouden? Hij stelt: ‘Ik denk dat iedereen met voldoende training kan leren om in 5 minuten de volgorde van een geschud pak kaarten te onthouden’. Je leert deze methode zodat onthouden voortaan makkelijker voor je wordt en je minder vergeet.
  • Mindmappen: deze breinvriendelijke manier van opschrijven zorgt o.a. voor meer overzicht en meer rust.

Hoe ziet het webinar eruit?

Het webinar vindt in een online omgeving plaats. We gebruiken hier het programma Zoom voor. Mocht je geen gebruik kunnen of mogen maken van Zoom om wat voor reden dan ook dan verzinnen we graag een alternatief, laat dit ons in dat geval weten. De sessie duurt 3 uur, in deze tijd presenteert Rob uiteraard veel van de verschillende technieken. Daarnaast zorgt Rob ook voor voldoende interactie en reflectie tijdens het webinar. Hij vraagt mensen om te antwoorden op vragen en er vinden verschillende oefeningen plaats waarin je wordt getriggerd om kritisch na te denken over jezelf en over anderen.

Wie is Rob?

Het heeft even geduurd voordat ik de stap naar trainer definitief zette, maar ik weet al lang dat dit is wat ik het beste kan en waar ik gelukkig van word. Ik merk het iedere training weer. Het gaat voor mij om tot de kern te komen. Waar ben je nu al goed in? Waar ligt nog ruimte voor groei? Ik heb een fascinatie voor hoe de mens in elkaar zit. Je kunt vaak veel meer dan je denkt. Ik vind het te gek om methodes, technieken en inzichten te onderzoeken waarmee je dichter bij jezelf komt, beter begrijpt hoe je in elkaar zit en daar vervolgens ook iets mee kan doen. Zodat je makkelijker en soepeler dingen doet. En in dit geval is het een breintraining: hoe werkt die grijze brij bij jou en hoe kun je van die breinprincipes gebruik maken tijdens je werk.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Webinar, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25