• Kleine groepen
 • Ervaren docent
 • Online mogelijk
 • Praktische training
In het leven kun je tegen diverse uitdagingen aanlopen. Misschien voel je je vastgelopen of overweldigd door de dagelijkse eisen, worstel je met het vinden van balans tussen werk en privé, of heb je het gevoel dat je niet volledig leeft naar je potentieel. Wellicht ervaar je stress, onzekerheid, of zoek je naar meer betekenis en voldoening in je leven. Deze obstakels kunnen je welzijn en levensvreugde aanzienlijk beïnvloeden.
Life coaching biedt waardevolle ondersteuning om deze uitdagingen te overwinnen en je leven opnieuw vorm te geven. In een veilige en vertrouwelijke omgeving werkt een ervaren coach nauw met je samen om inzicht te krijgen in je doelen, waarden en de obstakels die je tegenhouden. Door middel van gerichte coaching, reflectie en praktische strategieën helpen wij je om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken en een vervullend leven te leiden.
Onze life coaching is maatwerk en wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften en dromen. We bieden persoonlijke één-op-één sessies waarin je de ruimte krijgt om te reflecteren, te leren en te groeien. Onze aanpak is empathisch en ondersteunend, gericht op het versterken van je zelfinzicht, het vergroten van je veerkracht en het stimuleren van positieve veranderingen in je leven.
De resultaten van onze coaching zijn diepgaand en langdurig. Je zult merken dat je met meer helderheid en overtuiging door het leven kunt navigeren, dat je beter in staat bent om bewuste en bevredigende keuzes te maken en dat je meer balans en vreugde vindt in je dagelijkse leven. Uiteindelijk leidt dit tot een leven waarin je zowel persoonlijk als professioneel kunt floreren.
Met life coaching ontdek je hoe je met nieuwe inzichten en vaardigheden je leven kunt verrijken, voor duurzame groei en geluk.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

De beste training voor jou

Bij Learnit vind je altijd een training waarmee je verder komt. Van (technische) IT skills tot communicatie of persoonlijk leiderschap. Daarbij kan je kiezen uit de trainingsvorm die jij het prettigst vindt: een klassikale training, een maatwerktraining bij jou op kantoor, een online cursus of een e-learning. Wij hebben voor iedereen de juiste training en trainingsvorm. Want leren op de manier die het best bij jou past, zorgt voor de beste resultaten.

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

 • Altijd en overal persoonlijk

  Persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Of je nou een cursus volgt bij ons, op kantoor of op je pc, wij zorgen dat je je genoeg thuisvoelt om je grenzen te verleggen.

 • Gewoon doen!

  Nieuwe mogelijkheden ontstaan als je in beweging komt. Scherp blijft. Steeds nieuwe stappen zet. Wij stimuleren je om de stap te wagen en er echt voor te gaan.

 • Groeien door kennis en inspiratie

  Ontdek iets nieuws. Versterk je kwaliteiten. En kies je eigen weg. Wij helpen je groeien met trainingen en leervormen die echt bij jou passen.

 • Skills voor de toekomst

  We denken altijd in mogelijkheden en win-win. En we werken elke dag aan nieuwe oplossingen voor morgen. Door opleidingen te bieden waarmee jij goed voorbereid bent op de toekomst.

 • Samen werken aan kwaliteit

  Aan loze beloftes doen wij niet. Maar wel aan kwaliteit, kennis en ervaring. Een breed cursusaanbod mogelijk gemaakt door onze geïnspireerde medewerkers en trainers.

 • Begrijpen en begrepen worden

  We luisteren naar wat er bij jou leeft. Waar jij behoefte aan hebt. Want daar begint onze oplossing, ons maatwerk. Elkaar goed begrijpen en helder communiceren, daar geloven wij in.

Bekijk meer over Learnit

Samen verder komen

Een training volgen bij Learnit betekent samen leren. Samen met jouw ervaren trainer, samen met je cursusgroep of samen met je collega’s. En of je de training nou thuis, op jouw kantoor of op één van onze trainingslocaties volgt, wij zijn altijd bereikbaar om je te helpen. Onze kennis met jou te delen op zo’n manier dat jij er echt wat aan hebt. Samen verder komen door persoonlijke aandacht en elkaar goed begrijpen; daar geloven wij in.

Direct toepassen in je werk

Theorie uit een boekje leren waar je vervolgens weinig mee kan in je werk? Niet bij Learnit! Welke training je ook volgt bij ons, je kan er direct mee aan de slag op je werkplek. Door jouw unieke leerdoelen die je aan het begin van de training samen met de trainer bepaalt. Door de afwisseling van theorie en (interactieve) praktijkopdrachten. En door de uitdagingen waar jij tegenaan loopt in je dagelijks werk mee te nemen naar de training.

Referenties

Wat anderen zeggen over deze training

Cursus Life coaching referenties - Gemiddeld cijfer 8.5

 • "De training was zeer leerzaam. De theorie en de praktijk werden zeer goed met elkaar gecombineerd. Het was erg fijn om in een klein groepje les te krijgen, hierdoor kreeg ik nog meer de kans om mijn leerdoelen te behalen."

 • "Prima, korte en toch complete basiuscursus."

 • "Het is een organisatie die vooraf vraagt waar de training over moet gaan en met hoeveel deelnemers, je weet dus gelijk waar je aan toe bent. De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Veel informatie gekregen maar ook in praktijk toegepast."

 • "Leuke, praktische training."

 • “Learnit is een professionele organisatie. De informatie wordt met enthousiasme overgebracht.”

  M. Maas, Van Neynsel
  Beoordeling 8.6

  Learnit referenties