Leer in slechts 8 uur hoe je zonder voorkennis een professionele website creëert met WordPress! Ontdek templates en beheers jouw content. Word eigenaar van jouw digitale platform. Start nu!

 • Bouw je eigen WordPress-website na het volgen van deze e-learning cursus WordPress.
 • Ontdek hoe je jouw website kunt onderhouden met WordPress.
 • Werk met templates en pagina's op jouw eigen WordPress website.
 • Pas zelf je WordPress website aan met teksten en afbeeldingen als jij dat nodig vindt.
 • In slechts ongeveer 8 uur bouw jij jouw website.

Maak je eigen website gemakkelijk en snel met WordPress

Wil je een professionele website of blog maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? In deze cursus leer je hoe je aan de slag kunt met WordPress, het meest gebruikte content management systeem voor het opzetten en vormgeven van websites. Dankzij WordPress kun je jouw website maken zonder gedetailleerde HTML codes te schrijven. Schrijf je teksten en zoek afbeeldingen en je kunt al snel de content van je website invullen.

Het fijne van je eigen website bouwen, is dat je het naar eigen goeddunken aan kunt passen wanneer jij maar wilt. Heb je meer informatie of nieuwe producten, maak een extra pagina aan. Verandert de tijd van het jaar? Plaats dan andere, passende afbeeldingen. Heb je nieuws? Vertel het via je zelfgebouwde website. In slechts ongeveer 8 uur maak jij je eigen website na het volgen van de e-learning cursus WordPress.

Inhoud e-learning cursus Wordpress

Tijdens de Engelstalige ongeveer 8 uur durende online cursus WordPress leer jij hoe je kunt beginnen met het bouwen van je eigen WordPress website. Je werkt met templates en pagina's en na afloop van de cursus kun je gebruiken maken van de WordPress Reader-pagina. Stel je eens voor dat je na 8 uur studie via video's, quizzen, lezingen en oefeningen je eigen website kunt maken! Bovendien kun je alle stof op je gemak nog een keer doornemen, want de cursus blijft een jaar na het activeren van de cursus toegankelijk.

Onderwerpen van de online cursus WordPress

 • Beginnen met Wordpress.
 • Wordpress Dashboard
 • Posts
 • Templates en pagina's
 • Pagina's maken en veranderen
 • De Wordpress Reader-pagina gebruiken.

Resultaten van de Wordpress cursus online

Na het stap voor stap volgen van de e-learning cursus WordPress in het Engels kun jij je eigen website bouwen, zoals jij het wilt. Je plaatst je teksten en afbeeldingen en je plaatst of bewerkt de content als jij dat wilt. Je kunt de WordPress Reader-pagina en werken met templates en pagina's. Heb je aanvullingen door nieuwe producten of diensten? Je plaatst het direct op je website of maakt een nieuwe pagina aan. Jij bent straks de trotse eigenaar van je zelfgebouwde website! Hoe leuk is dat!

Voorkennis

Ervaring met HTML en CSS kan handig zijn maar is niet vereist. Daarnaast is een goede beheersing van de Engelse taal vereist.

Opmerking

Het betreft hier een e-learning cursus in de Engelse taal. De cursussen op eigen tempo zijn ons betaalbare alternatief voor cursisten die de flexibiliteit zoeken om in hun eigen tempo te leren. De inhoud wordt online geleverd met behulp van video's, quizzen en oefeningen. De cursussen zijn geschreven door deskundige instructeurs.

De beste training voor jou

Bij Learnit vind je altijd een training waarmee je verder komt. Van (technische) IT skills tot communicatie of persoonlijk leiderschap. Daarbij kan je kiezen uit de trainingsvorm die jij het prettigst vindt: een klassikale training, een maatwerktraining bij jou op kantoor, een online cursus of een e-learning. Wij hebben voor iedereen de juiste training en trainingsvorm. Want leren op de manier die het best bij jou past, zorgt voor de beste resultaten.

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

 • Altijd en overal persoonlijk

  Persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Of je nou een cursus volgt bij ons, op kantoor of op je pc, wij zorgen dat je je genoeg thuisvoelt om je grenzen te verleggen.

 • Gewoon doen!

  Nieuwe mogelijkheden ontstaan als je in beweging komt. Scherp blijft. Steeds nieuwe stappen zet. Wij stimuleren je om de stap te wagen en er echt voor te gaan.

 • Groeien door kennis en inspiratie

  Ontdek iets nieuws. Versterk je kwaliteiten. En kies je eigen weg. Wij helpen je groeien met trainingen en leervormen die echt bij jou passen.

 • Skills voor de toekomst

  We denken altijd in mogelijkheden en win-win. En we werken elke dag aan nieuwe oplossingen voor morgen. Door opleidingen te bieden waarmee jij goed voorbereid bent op de toekomst.

 • Samen werken aan kwaliteit

  Aan loze beloftes doen wij niet. Maar wel aan kwaliteit, kennis en ervaring. Een breed cursusaanbod mogelijk gemaakt door onze geïnspireerde medewerkers en trainers.

 • Begrijpen en begrepen worden

  We luisteren naar wat er bij jou leeft. Waar jij behoefte aan hebt. Want daar begint onze oplossing, ons maatwerk. Elkaar goed begrijpen en helder communiceren, daar geloven wij in.

Bekijk meer over Learnit

Samen verder komen

Een training volgen bij Learnit betekent samen leren. Samen met jouw ervaren trainer, samen met je cursusgroep of samen met je collega’s. En of je de training nou thuis, op jouw kantoor of op één van onze trainingslocaties volgt, wij zijn altijd bereikbaar om je te helpen. Onze kennis met jou te delen op zo’n manier dat jij er echt wat aan hebt. Samen verder komen door persoonlijke aandacht en elkaar goed begrijpen; daar geloven wij in.

Direct toepassen in je werk

Theorie uit een boekje leren waar je vervolgens weinig mee kan in je werk? Niet bij Learnit! Welke training je ook volgt bij ons, je kan er direct mee aan de slag op je werkplek. Door jouw unieke leerdoelen die je aan het begin van de training samen met de trainer bepaalt. Door de afwisseling van theorie en (interactieve) praktijkopdrachten. En door de uitdagingen waar jij tegenaan loopt in je dagelijks werk mee te nemen naar de training.

Referenties

Wat anderen zeggen over deze training

Cursus WordPress E-learning referenties - Gemiddeld cijfer 8.5

 • "De training werd gegeven in een goed tempo, waarbij de cursisten goed konden meekomen. Het was geen grote groep, waardoor er genoeg ruimte was voor het individu. De stof was in een logische volgorde, waardoor je door verder te gaan in de training de basis goed bleef herhalen, waardoor deze bij blijft."

 • “Hele professionele organisatie die maatwerk levert. Prettig intakeproces en afwikkeling van de training.”

  T. Klok, Maasstad Ziekenhuis
  Beoordeling 9.2
 • "Goed verhaal, deskundig en inspirerend, ook nog een dosis humor"

 • "In een kort tijdsbestek, helaas was ik de tweede dag verhinderd, heb ik hele praktische toepassingen geleerd."

 • "Prima, korte en toch complete basiuscursus."

  Learnit referenties

  Bekijk alle trainingen