Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Cursus Access Basis

2 trainingsdagen

In twee dagen leer je in deze training de complete basis van Access. Van het maken van een eenvoudige tabel tot het opvragen van gegevens met filters en queries, het maken van handige invulformulieren en ten slotte de presentatie van de informatie in rapporten.


Cursus Access VBA

2 trainingsdagen

Met VBA kun je veel voorkomende handelingen en procedures in Access automatiseren en naar je hand zetten. In deze training en leer in twee dagen om te programmeren in VBA waarbij je gebruik maakt van de VBA editor van Access.


Cursus Access Vervolg

2 trainingsdagen

Heb je al gewerkt met Access en wil je er meer uithalen? In deze tweedaagse training Access Vervolg wordt er dieper ingegaan op het maken van databases, complexere filters, queries, formulieren en rapporten.


In deze training leer je op een rustige, ontspannen manier te werken met Windows, en maak je kennis met de belangrijkste functies van de meest gangbare Office programma's. Een prettige behulpzame trainer leert je de basis van Windows en Office te begrijpen en te gebruiken.


Cursus Office 365

1 trainingsdag

Als je een dag thuis werkt, wil je over dezelfde documenten en toepassingen beschikken als op jouw werk. Dat kan met Office 365. Hiermee kun je in de 'cloud' werken, zodat je bij al jouw vertrouwde programma's en bestanden kunt.


Cursus PowerPoint Basis

1 trainingsdag

In deze training leer je in een dag om een PowerPoint presentatie op te zetten en bestaande presentaties aan te passen.


Cursus SharePoint Vervolg

2 trainingsdagen

Met Microsoft SharePoint kun je een teamsite maken waarop je eenvoudig informatie vindt, deelt en beheert. In deze training leer je zelf complexe site opzetten.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“De cursus heeft me veel meer gebracht dan mijn verwachtingen. Deze cursus gaat me in de praktijk een hoop tijd opleveren; het is dus zeker een aanrader!”

Walter Janse, Woningstichting Samenwerking Vlaardingen - Word Vervolg
Beoordeling 8.9
“Naar aanleiding van de cursus Access 2007 basis, zou ik willen aangeven aan geïnteresseerden om je gelijk op te geven bij Learnit als je Access, Excel of PowerPoint goed wil leren. De leerstof wordt goed uitgelegd in het boek en eventuele vragen beantwoordt de docent gelijk.”

S. Polak, Schouten Insurance - Access Basis
Beoordeling 8.0
“Good training, useful and recommendable”

Els Buitendijk, CB&I - Word Vervolg
Beoordeling 8.0
“Goede cursus die in het dagelijks gebruik makkelijk toe te passen is.”

R. Fiks, Achmea Zorg en Gezondheid - Access Basis
Beoordeling 9.3
“Prima indruk, veel geleerd! Hetgeen ik geleerd heb, heb ik vrijwel meteen in de praktijk kunnen toepassen!”

L. Halman, OSG Sevenwolden. - Word Vervolg
Beoordeling 7.7
“Leerzame en duidelijke cursus. Ook voor de mensen die minder geïnteresseerd zijn in computerprogramma's. De dagen vlogen voorbij.”

P. Thomas, Ministerie van Defensie - Access Basis
Beoordeling 9.0

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod