Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Access Basis

In twee dagen leer je in deze training de complete basis van Access. Van het maken van een eenvoudige tabel tot het opvragen van gegevens met filters en queries, het maken van handige invulformulieren en ten slotte de presentatie van de informatie in rapporten.


Access VBA

Met VBA kun je veel voorkomende handelingen en procedures in Access automatiseren en naar je hand zetten. In deze training en leer in twee dagen om te programmeren in VBA waarbij je gebruik maakt van de VBA editor van Access.


Access Vervolg

Heb je al gewerkt met Access en wil je er meer uithalen? In deze tweedaagse training Access Vervolg wordt er dieper ingegaan op het maken van databases, complexere filkters, queries, formulieren en rapporten.


Computervaardigheden: Werken met Windows 10 en Office

In deze training leer je op een rustige, ontspannen manier te werken met Windows, en maak je kennis met de belangrijkste functies van de meest gangbare Office programma's. Een prettige behulpzame trainer leert je de basis van Windows en Office te begrijpen en te gebruiken.


Office 365

Als je een dag thuis werkt, wil je over dezelfde documenten en toepassingen beschikken als op jouw werk. Dat kan met Office 365. Hiermee kun je in de 'cloud' werken, zodat je bij al jouw vertrouwde programma's en bestanden kunt.


PowerPoint Basis

In deze training leer je in een dag om een PowerPoint presentatie op te zetten en bestaande presentaties aan te passen.


SharePoint Vervolg

Met Microsoft SharePoint kun je een teamsite maken waarop je eenvoudig informatie vindt, deelt en beheert. In deze training leer je zelf complexe site opzetten.


SharePoint voor eindgebruikers

Met Microsoft SharePoint kun je een teamsite maken waarop je eenvoudig informatie vindt, deelt en beheert. In deze training leer je SharePoint kennen als eindgebruiker.


Visio Basis

Met Visio kunt u processen, systemen en gegevens aanschouwelijk maken in diagrammen en schema's. Visio biedt u de helpende hand bij het presenteren en analyseren van veel informatie. Maak ook kennis met dit handige programma.


Word Basis

Wil je sneller met Word leren werken en wil je weten waar al die extra functies eigenlijk voor dienen? In deze training leert je alles wat een beginnende Word gebruiker moet weten.


Word Vervolg

Heb je al enige ervaring met Word en wil je nog meer uit het programma halen? In deze vervolgtraining maakt je kennis met de extra functies van de software, voor nog meer gebruiksgemak en een professionelere opmaak!


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Lekker zelfstandig aan de slag met de leerstof en allerlei oefeningen. De deskundige docent staat altijd ter beschikking als je vragen hebt!”

I.K. Geuzenbroek, TU Delft - Access Vervolg
Beoordeling 9.1
“De beginnerscursus Access in Heerenveen gevolgd. Kleine groep, goede begeleiding. Cursusmateriaal is prettig om mee te werken en is overzichtelijk. Veel geleerd in twee dagen!”

G. Koster-Storteboom, Trustus Capital Management - Access Basis
Beoordeling 8.2
“Deze training en trainer heeft mij duidelijk gemaakt wat ik wel en vooral, wat ik niet met Access kan. Prima resultaat.”

H. Hulsink, MailFactory - Access Basis
Beoordeling 7.4
“Ik heb de training Access Basis gevolgd, na het volgen van de training ben ik in staat de voor onze organisatie benodigde rapportages uit ons cliëntregistratiesysteem te halen en op een professionele manier te presenteren. Mooi dat de oefeningen die je in de training maakt makkelijk te vertalen zijn naar wat in de eigen organisatie nodig is.”

R. Borkent, St. VO Rosa Manus - Access Basis
Beoordeling 10.0
“Leren op je eigen tempo met goede ondersteuning!”

J. Hamer, Scania Production Zwolle B.V. - Word Vervolg
Beoordeling 9.9
“De indruk die ik heb van Learnit is goed, je kunt in je eigen tempo de lesstof doornemen en bij vragen de docent raadplegen.”

G.J. Scholten, Nijland B.V. - Access Vervolg
Beoordeling 8.4

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod