Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Access Basis

In twee dagen leer je in deze training de complete basis van Access. Van het maken van een eenvoudige tabel tot het opvragen van gegevens met filters en queries, het maken van handige invulformulieren en ten slotte de presentatie van de informatie in rapporten.


Access VBA

Met VBA kun je veel voorkomende handelingen en procedures in Access automatiseren en naar je hand zetten. In deze training en leer in twee dagen om te programmeren in VBA waarbij je gebruik maakt van de VBA editor van Access.


Access Vervolg

Heb je al gewerkt met Access en wil je er meer uithalen? In deze tweedaagse training Access Vervolg wordt er dieper ingegaan op het maken van databases, complexere filters, queries, formulieren en rapporten.


Computervaardigheden: Werken met Windows 10-11 en Office

In deze training leer je op een rustige, ontspannen manier te werken met Windows, en maak je kennis met de belangrijkste functies van de meest gangbare Office programma's. Een prettige behulpzame trainer leert je de basis van Windows en Office te begrijpen en te gebruiken.


Office 365

Als je een dag thuis werkt, wil je over dezelfde documenten en toepassingen beschikken als op jouw werk. Dat kan met Office 365. Hiermee kun je in de 'cloud' werken, zodat je bij al jouw vertrouwde programma's en bestanden kunt.


PowerPoint Basis

In deze training leer je in een dag om een PowerPoint presentatie op te zetten en bestaande presentaties aan te passen.


SharePoint Vervolg

Met Microsoft SharePoint kun je een teamsite maken waarop je eenvoudig informatie vindt, deelt en beheert. In deze training leer je zelf complexe site opzetten.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“De cursus heeft me veel meer gebracht dan mijn verwachtingen. Deze cursus gaat me in de praktijk een hoop tijd opleveren; het is dus zeker een aanrader!”

Walter Janse, Woningstichting Samenwerking Vlaardingen - Word Vervolg
Beoordeling 8.9
“de training Access 2010 Basis is goed te doen, ook voor mensen die nog geen Access ervaring hebben. je werkt in 2 dagen rustig het boek Access deel 1 door zijn er vragen kan je stellen en worden je persoonlijk uitgelegd, voor de iets gevorderden die bladert het boek deel 1 sneller door en kan met deel 2 zijn verdieping slag maken ook hier geld weer, heb je vragen ze worden je weer 1 op 1 uitgelegd. een leuke en leerzame cursus.”

S. van der Vliet, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - Access Basis
Beoordeling 8.0
“Een nuttige cursus om bij te spijkeren en op te frissen en ik heb er zeker wat aan gehad. Nu nog in de praktijk brengen en bij ons intern de boel op de rit zetten!”

H. van der Horst, Koster Advocaten - Word Vervolg
Beoordeling 7.7
“Deze training en trainer heeft mij duidelijk gemaakt wat ik wel en vooral, wat ik niet met Access kan. Prima resultaat.”

H. Hulsink, MailFactory - Access Basis
Beoordeling 7.4
“Zeer complete training, met in mijn geval een zeer kundige docent. Voorkennis van Access is zeker vereist, anders zou de training te ingewikkeld worden. Bijzonder pluspunt is de mogelijkheid om eigen praktijkvoorbeelden mee te nemen op een usb-stick o.i.d. zodat hieraan gewerkt kan worden of specifieke zaken met de docent doorgenomen kunnen worden. De open leervorm heb ik als prettig ervaren, omdat je lekker in je eigen tempo kan werken en de vrijheid hebt onderdelen over te slaan (omdat je iets al weet toe te passen) of je eigen volgorde van te behandelen stof kunt kiezen.”

T. Sassen, Cromaflo Technologies B.V. - Access Vervolg
Beoordeling 8.7
“Goede cursus. Deze vervolg cursus sluit goed aan op de basis cursus.”

J. Rensen, Shell Pensioenbureau Nederland B.V. - Access Vervolg
Beoordeling 8.0

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod