Learnit Training

Ondersteuning van Learnit Training

Het optimaal benutten van de mogelijkheden van jouw medewerkers of jezelf leidt tot betere prestaties in jouw organisatie. Learnit Training ondersteunt het in goede banen leiden van persoonlijke en professionele ontwikkeling. We zijn specialist op het gebied van communicatie- en gesprekstechnieken en helpen je de juiste nuance aanbrengen in de gesprekken die je voert. Of je nu leidinggevende of medewerker bent. De leer- en ontwikkelbehoefte van jezelf en jouw organisatie is hierbij ons begin- en eindpunt.

Het vertalen van organisatiedoelen via afdelingsdoelen naar individuele resultaten, zijn stappen die nodig zijn om resultaatgerichte afspraken per medewerker te maken. Deze doelen zo concreet mogelijk voor ogen krijgen, is vaak lastig. Door onze ruime ervaring binnen uiteenlopende organisaties, weten we waar organisaties tegenaan lopen. Juist het helder voor ogen krijgen van de verschillende doelen en de daaraan gekoppelde resultaten is wat iemand van buiten goed kan. Wat nodig is om organisatiedoelen te behalen, is een vraag die wij vertalen naar een concreet niveau, voor alle lagen binnen een organisatie. Om dit zo concreet mogelijk te krijgen, worden ook gewenst gedrag en competenties in kaart gebracht.

Om een compleet beeld te krijgen van de leerdoelen en verwachtingen, wordt voorafgaand aan de training door de trainer een intake afgenomen met de contactpersoon van de training en (enkele) deelnemers. Tijdens de training wordt er gewerkt met praktijkvoorbeelden, vragenlijsten, korte theoretische stukken en discussies, zodat de deelnemers op gevarieerde manieren kennis en inzicht krijgen. Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een certificaat en wordt de training schriftelijk geëvalueerd. Indien er behoefte is aan extra ondersteuning of het opdoen en meer kennis, is verdieping mogelijk middels een refresh, individuele training of persoonlijke / team-coaching.

Interesse? Neem contact op met één van onze trainingsadviseurs voor advies of om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen.