Learnit Training

Cursus PowerPoint Basis Live Online

Wil je leren hoe je een presentatie visueel kunt ondersteunen door gebruik te maken van PowerPoint? In deze training leer je stap voor stap hoe je een presentatie opbouwt met PowerPoint. Je leert hoe je tekst kunt invoeren en hoe je de presentatie aankleedt met grafieken, illustraties, video’s, animaties en nog veel meer. Natuurlijk leer je ook hoe je PowerPoint moet bedienen tijdens het afspelen.

Onderwerpen

  • Basisbeginselen van het programma PowerPoint
  • Bestaande presentatie bewerken
  • Eerste presentatie opzetten
  • Dia-opmaak
  • Animatie-effecten inzetten
  • Illustraties, figuren en tekenen
  • Tabellen/grafieken invoegen
  • Organigrammen
  • Notitiepagina's en handouts

De trainer

Je wordt in deze training begeleid door een zeer ervaren trainer. De trainer bespreekt aan het begin van de training wat jouw instapniveau is en wat je uit de training wilt halen, zodat je de focus kunt leggen op onderwerpen en oefeningen die voor jou belangrijk zijn. Onze trainer weet alles van PowerPoint en helpt je om op jouw niveau alles onder de knie te krijgen.

Welke versie? 2013, 2016 en 2019.

Tijdens het inschrijven kun je invullen welke versie jij gebruikt. Onze planners zorgen er dan voor dat je de training kunt volgen in de juiste softwareversie met het materiaal dat voor deze versie is geschreven.

Praktijkvoorbeelden

Als je zelf tegen problemen bent aangelopen of bepaalde handelingen efficiënter zou willen uitvoeren, kan het verhelderend zijn een voorbeeld uit je werkomgeving mee te nemen naar de training. Je kunt dan nog praktijkgerichter aan de slag.

 

Na afloop

Na afloop van de training heb je geleerd wat MS-PowerPoint je te bieden heeft en kun je de belangrijkste functies van dit programma in de praktijk brengen. Je hebt je eerste presentatie gemaakt en bent er klaar voor om je verhaal om te zetten in een inspirerende presentatie.

Voorkennis

Voor deze training is geen ervaring met PowerPoint nodig. Wel is enige ervaring met Windows een pré. De training Windows Basis kan als basis gelden.

Opmerking

Deze training kan gevolgd worden in verschillende versies. Geeft u gelieve aan of u Powerpoint 2007, 2010, 2013, 2016 of 2019 gebruikt.

Lesvorm

Deze training wordt via internet gegeven, live, door een trainer. Je kunt vanuit huis inloggen en de trainer zal je actief begeleiden samen met andere deelnemers.

Deelname aan een online training van Learnit is laagdrempelig en niet ingewikkeld. We maken hiervoor gebruik van de software van Zoom. Bekijk hier de animatie.

Er is voldoende tijd voor vragen en interactie met de andere deelnemers. Je kunt de training volgen vanaf een laptop, pc of een mobiel device. We raden een laptop of pc met microfoon en webcam aan. Op een laptop zijn deze meestal al aanwezig. Je kunt ervoor kiezen of je wel of geen gebruik wilt maken van je eigen videobeeld en geluid. Je hoeft dus niet zelf in beeld.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal:


Prijs excl. btw

€ 250,-

btw 21%

€ 52,50

Totaal incl. btw

€ 302,50

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus PowerPoint Basis Live Online is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.

"Goede inhoudelijke training; toegesneden op de vraag van de cursist."

"Geweldig"

"Praktisch gericht en erg toepasbaar in de praktijk. Leuke combi van theorie + oefenen"

"Het is een organisatie die vooraf vraagt waar de training over moet gaan en met hoeveel deelnemers, je weet dus gelijk waar je aan toe bent. De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Veel informatie gekregen maar ook in praktijk toegepast."

"Super leerzaam, stapsgewijs opgebouwd en goed te begrijpen voor mensen die hier nog geen kennis van hebben."