Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Illustrator CC Basis

In de training 'Illustrator CC Basis' leer je grafische beelden zoals logo's, iconen, llustraties en beletteringen maken.InDesign CC Basis

Wil je zelf je eigen folders, tijdschriften, flyers of brochures leren opmaken? Dat kan met behulp van InDesign. Hoe je dit professionele opmaakprogramma gebruikt leer je in deze training. Maak ook ontwerpen die scoren!


InDesign CC Vervolg

Wil je je eigen folders, magazines of boeken leren opmaken? Dat kan met InDesign CS6. In deze vervolgtraining gaan we dieper op de materie in, voor nog betere resultaten en meer gebruiksgemak.


Photoshop CC Basis

Als je je foto's voor professionele doeleinden wil gebruiken of als je simpelweg je foto's wil aanpassen voor eigen gebruik is Photoshop de uitgewezen applicatie om te gebruiken. Met Photoshop CC kun je je foto's volledig naar je hand zetten, voor een perfect resultaat.


Photoshop CC Vervolg

Als je je foto's voor professionele doeleinden wil gebruiken moeten ze aan andere eisen voldoen dan bijvoorbeeld vakantiekiekjes. In deze vervolgtraining leer je je foto's volledig je hand zetten, voor een perfect resultaat.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Dit is een prima training. Kleine groepjes waarbij veel aandacht is om je persoonlijk te helpen.”

Naomi Warnert, Philips Electronics Nederland B.V. - InDesign CS5 Basis
Beoordeling 9.0
“Intensief maar heel leerzaam”

J.P.M. Wesselingh, Smurfit Kappa Trimbach - Illustrator CS4 Basis
Beoordeling 8.1
“Een uitgebreide kennismaking met Photoshop in het algemeen en wat er allemaal mogelijk is. Het was voor mij 'spelen' met een heel uitgebreid en mooi programma! Ideaal dat ik een goed boek in het Nederlands heb, kan ik thuis flink dooroefenen.”

Menno Hendriks, BCA Autoveiling - Photoshop CS3 Basis
Beoordeling 9.8
“De zelfwerkzaamheid - eigen tempo, eigen onderwerpen - in de Learnit trainingen spreekt mij erg aan. Er is daarbij voldoende professionele ondersteuning.”

T. R. Bosman, Koninklijk Instituut voor de Tropen - Photoshop CS4 Basis
Beoordeling 8.0
“Alle medewerkers van de afdeling Publicatie van Oad Reizen hebben een 4-daagse cursus Indesign gevolgd via Learnit. Wij hadden op voorhand kenbaar gemaakt wat onze leerdoelen waren en wat voorbeelden gestuurd van wat wij minimaal zouden willen opmaken na het volgen van de cursus. Dit is zeker gelukt! Wij hebben alles duidelijk uitgelegd gekregen en ook nog heel veel tips mee gekregen, waardoor wij makkelijker en beter met Indesign aan de slag kunnen! Ik kan deze cursus aan iedereen aanbevelen die met Indesign werkt.”

Inge Beltman, Oad Reizen B.V. - InDesign CS4 Basis
Beoordeling 8.3
“Uitstekend verzorgde cursus met een uiterst professionele docent.”

C. Knol, Albeda College - Photoshop CS4 Basis
Beoordeling 9.4

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod