Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Cursus Illustrator CC Basis

3 trainingsdagen

In de training 'Illustrator CC Basis' leer je grafische beelden zoals logo's, iconen, llustraties en beletteringen maken.


In de training 'Illustrator CC Vervolg' leer je gebruik te maken van de meer geavanceerde mogelijkheden binnen Illustrator. Zo kan je oefenen met dynamische symbolen, de CC bibliotheek en afbeeldingskoppelingen.


Cursus InDesign CC Basis

3 trainingsdagen

Wil je zelf je eigen folders, tijdschriften, flyers of brochures leren opmaken? Dat kan met behulp van InDesign. Hoe je dit professionele opmaakprogramma gebruikt leer je in deze training. Maak ook ontwerpen die scoren!


Cursus InDesign CC Vervolg

2 trainingsdagen

Wil je je eigen folders, magazines of boeken leren opmaken? Dat kan met InDesign CS6. In deze vervolgtraining gaan we dieper op de materie in, voor nog betere resultaten en meer gebruiksgemak.


Cursus Photoshop CC Basis

3 trainingsdagen

Als je je foto's voor professionele doeleinden wil gebruiken of als je simpelweg je foto's wil aanpassen voor eigen gebruik is Photoshop de uitgewezen applicatie om te gebruiken. Met Photoshop CC kun je je foto's volledig naar je hand zetten, voor een perfect resultaat.


Cursus Photoshop CC Vervolg

2 trainingsdagen

Als je je foto's voor professionele doeleinden wil gebruiken moeten ze aan andere eisen voldoen dan bijvoorbeeld vakantiekiekjes. In deze vervolgtraining leer je je foto's volledig je hand zetten, voor een perfect resultaat.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Cursus die je in je eigen tempo de lesstof laat doorlopen, met de mogelijkheid om bepaalde onderwerpen uit te diepen. Docent heeft voor specifieke handelingen vaak handige tips en extra informatie.”

M. van Hout, Kopp Benelux - Photoshop CS5 Vervolg
Beoordeling 9.0
“Dankzij de 3 daagse Illustrator CS6 training van Learnit kan ik eindelijk zelf aan de slag met een lang gekoesterde wens: zelf vormgeven!”

P. Brouwers - Illustrator CS6 Basis
Beoordeling 8.0
“Goede cursus met goede informatie voorziening wat betreft inschrijving, bereikbaarheid e.d. Goede lokatie nmet goed verzorgde lunch en de koffie/ thee staat altijd klaar! Wel prettig om alvast enige (minimale) ervaring te hebben zodat je een beetje beslagen ten ijs komt.”

E.A. van Halteren, Fishpartners - InDesign CS4 Basis
Beoordeling 8.0
“Met het volgen van deze 2-daagse Photoshop training werd een goede basis gelegd voor het werken met de basistools van Photoshop.”

H. Hermans, Koninklijke Mosa Maastricht B.V. - Photoshop CC
Beoordeling 7.8
“De locatie is schitterend en het open karakter van de training spreekt mij enorm aan. Je kunt heerlijk in je eigen tempo werken met individuele begeleiding van een deskundige trainer.”

Fred Nicolai, Lourens Magazine - InDesign CC Basis
Beoordeling 8.6
“Ik zie dit als een opstap naar de cursus photoshop.”

W. Matulessy - Gratis webinar Photoshop
Beoordeling 8.6

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod