Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Illustrator CC Basis

In de training 'Illustrator CC Basis' leer je grafische beelden zoals logo's, iconen, llustraties en beletteringen maken.


Illustrator CC Vervolg

In de training 'Illustrator CC Vervolg' leer je gebruik te maken van de meer geavanceerde mogelijkheden binnen Illustrator. Zo kan je oefenen met dynamische symbolen, de CC bibliotheek en afbeeldingskoppelingen.


InDesign CC Basis

Wil je zelf je eigen folders, tijdschriften, flyers of brochures leren opmaken? Dat kan met behulp van InDesign. Hoe je dit professionele opmaakprogramma gebruikt leer je in deze training. Maak ook ontwerpen die scoren!


InDesign CC Vervolg

Wil je je eigen folders, magazines of boeken leren opmaken? Dat kan met InDesign CS6. In deze vervolgtraining gaan we dieper op de materie in, voor nog betere resultaten en meer gebruiksgemak.


Photoshop CC Basis

Als je je foto's voor professionele doeleinden wil gebruiken of als je simpelweg je foto's wil aanpassen voor eigen gebruik is Photoshop de uitgewezen applicatie om te gebruiken. Met Photoshop CC kun je je foto's volledig naar je hand zetten, voor een perfect resultaat.


Photoshop CC Vervolg

Als je je foto's voor professionele doeleinden wil gebruiken moeten ze aan andere eisen voldoen dan bijvoorbeeld vakantiekiekjes. In deze vervolgtraining leer je je foto's volledig je hand zetten, voor een perfect resultaat.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Als je nooit met Indesign hebt gewerkt, is deze cursus een prima begin. Je leert heel veel in korte tijd en past het gelijk toe in het programma.”

S. Deckers, BEKO Technologies B.V. - InDesign CS4 Basis
Beoordeling 7.4
“Prettige en kundige docent. Goed lesmateriaal en Nette en verzorgde cursus locatie.”

Victor Hoebink, HR Groep - Illustrator CS4 Basis
Beoordeling 8.1
“Stap voor stap, oefening baart kunst, maar in 1 woord: Super!”

N. Mitchel, Philips Electronics Nederland BV - Photoshop CS4 Basis
Beoordeling 9.0
“Heb deelgenomen aan een drie daagse cursus Photoshop CS6 basis. Het fijne was dat je op eigen niveau en eigen tempo kunt werken. Ondersteund door een docent die weet waar hij het over heeft en dit ook op een hele plezierige manier weet over te brengen. Eigen leerdoelen krijgen de nodige aandacht. Cursus voldoet aan mijn verwachtingen. Bovendien was er een klein groep cusisten, waardoor het extra prettig leren is. Ik ben enthousiast!”

J. Latijnhouwers, Gemeente Sint Oedenrode - Photoshop CS6 Basis
Beoordeling 9.0
“Prima training Illustrator gevolgd; voor mij is handig dat het drie vrijdagen achtereen waren ipv drie aaneengesloten dagen. Had daardoor tussendoor de gelegenheid tussendoor zelf dingen uit te proberen en met gerichtere vragen uit mijn eigen praktijk te komen. Naast lesstof uit het boek veel ruimte voor individuele vragen en situaties.”

R. Isaacs, PRWORKS BV - Illustrator CS4 Basis
Beoordeling 8.9
“De training was erg interessant en intensief. Veel geleerd in een korte tijd (3 dagen). De lessen worden fijn gecombineerd met een stukje uitleg en zelf hoofdstukken uitwerken. Ik heb er ontzettend veel van geleerd!”

B. van Gerven, Moog Bradford - Photoshop CS6 Basis
Beoordeling 8.3

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod