Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Illustrator CC Basis

In de training 'Illustrator CC Basis' leer je grafische beelden zoals logo's, iconen, llustraties en beletteringen maken.InDesign CC Basis

Wil je zelf je eigen folders, tijdschriften, flyers of brochures leren opmaken? Dat kan met behulp van InDesign. Hoe je dit professionele opmaakprogramma gebruikt leer je in deze training. Maak ook ontwerpen die scoren!


InDesign CC Vervolg

Wil je je eigen folders, magazines of boeken leren opmaken? Dat kan met InDesign CS6. In deze vervolgtraining gaan we dieper op de materie in, voor nog betere resultaten en meer gebruiksgemak.


Photoshop CC Basis

Als je je foto's voor professionele doeleinden wil gebruiken of als je simpelweg je foto's wil aanpassen voor eigen gebruik is Photoshop de uitgewezen applicatie om te gebruiken. Met Photoshop CC kun je je foto's volledig naar je hand zetten, voor een perfect resultaat.


Photoshop CC Vervolg

Als je je foto's voor professionele doeleinden wil gebruiken moeten ze aan andere eisen voldoen dan bijvoorbeeld vakantiekiekjes. In deze vervolgtraining leer je je foto's volledig je hand zetten, voor een perfect resultaat.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Als een wat oudere (64 jaar) bevalt mij de open leermethode goed. Dit is combinatie met de aanwezigheid van een vriendelijke docent met veel kennis en achtergrond informatie maakt deze cursus top.”

P. Mather, MCT Services - Photoshop CS6 Basis
Beoordeling 9.0
“Dit is een perfecte manier om deze stof te leren. Helemaal in eigen tempo, met daarbij begeleiding als je vragen hebt. Het is tocht een kwestie van doen.”

M. Wijnen, Antares - Photoshop CS4 Basis
Beoordeling 7.7
“Een goede praktische training die rekening houdt met je wensen en mogelijkheden.”

Jaya Huges, AMC - InDesign CS4 Basis
Beoordeling 7.9
“Het cursusboek is op onderwerpen overzichtelijk ingedeeld. Deze onderwerpen kun je eenvoudig oefenen door middel van opdrachten te maken. Het boek is voornamelijk praktisch gericht wat zeer prettig leert. Je kan naar eigen inzicht en tempo leren. Er is voldoende ruimte tijdens de cursus voor het stellen van vragen en het uitleggen c.q. uitdiepen van onderwerpen. Met het cursusboek kan je naderhand zelf eenvoudig verder oefenen.”

L. Kipperman, Gemeente Apeldoorn - Illustrator CS5 Basis
Beoordeling 9.0
"De cursus Photoshop is een prima cursus, die middels boek en laptop gegeven wordt, je krijgt snel inzicht in praktijkvoorbeelden, die je zelf moet doen. Je werkt in eigen tempo en krijgt zo nodig ondersteuning van de trainer. Ik ben zeer tevreden hierover en kan meteen aan de slag."

Photoshop CC Basis
“De versnelde training is met name geschikt als je al iets ervaring hebt met het programma. Dan is hij door het boek te volgen prima te doen in 2 dagen.”

S. ter Meulen, Duvel - Photoshop CC Basis Versneld
Beoordeling 8.2

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod