Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Illustrator CC Basis

In de training 'Illustrator CC Basis' leer je grafische beelden zoals logo's, iconen, llustraties en beletteringen maken.


Illustrator CC Vervolg

In de training 'Illustrator CC Vervolg' leer je gebruik te maken van de meer geavanceerde mogelijkheden binnen Illustrator. Zo kan je oefenen met dynamische symbolen, de CC bibliotheek en afbeeldingskoppelingen.


InDesign CC Basis

Wil je zelf je eigen folders, tijdschriften, flyers of brochures leren opmaken? Dat kan met behulp van InDesign. Hoe je dit professionele opmaakprogramma gebruikt leer je in deze training. Maak ook ontwerpen die scoren!


InDesign CC Vervolg

Wil je je eigen folders, magazines of boeken leren opmaken? Dat kan met InDesign CS6. In deze vervolgtraining gaan we dieper op de materie in, voor nog betere resultaten en meer gebruiksgemak.


Photoshop CC Basis

Als je je foto's voor professionele doeleinden wil gebruiken of als je simpelweg je foto's wil aanpassen voor eigen gebruik is Photoshop de uitgewezen applicatie om te gebruiken. Met Photoshop CC kun je je foto's volledig naar je hand zetten, voor een perfect resultaat.


Photoshop CC Vervolg

Als je je foto's voor professionele doeleinden wil gebruiken moeten ze aan andere eisen voldoen dan bijvoorbeeld vakantiekiekjes. In deze vervolgtraining leer je je foto's volledig je hand zetten, voor een perfect resultaat.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Dit is een perfecte manier om deze stof te leren. Helemaal in eigen tempo, met daarbij begeleiding als je vragen hebt. Het is tocht een kwestie van doen.”

M. Wijnen, Antares - Photoshop CS4 Basis
Beoordeling 7.7
"Het is een leerzame en een interessante training om te volgen. In 3 dagen Photoshop cursus heb ik de basis onderdelen geleerd die ik kan toepassen op werk. De manier van studeren is fijn, want je maakt de oefeningen zelf en je krijgt uitleg en begeleiding."

Photoshop CC Basis
“Zeer prettige training waardoor ik zeker gemotiveerd ben om me nog meer in Photoshop te gaan verdiepen. Ook zou ik graag de vervolgcursus willen volgen.”

J. Franssen, Stichting IJsterk - Photoshop CS6 Basis
Beoordeling 8.0
“Deze training was voor mij een hele goede training. De leervorm was erg goed en de lesstof erg duidelijk. De docent was zeer vriendelijk en erg professioneel. Locatie was top bereikbaar en de faciliteiten prima Kortom een hele fijne 3 daagse training! Sta te popelen om er op mijn werk mee aan de slag te gaan.”

M. van Kampen, Ahold - Photoshop CS4 Basis
Beoordeling 8.0
“Goede training. Je wordt goed ondersteund door de docent en krijgt handige tips terwijl je je eigen gang gaat met het programma. Het is ook fijn dat je ook aan je eigen projecten kan werken. Zo kan je dan meteen met het programma aan de slag.”

J. Posner, Heinen en Hopman Engineering B.V. - InDesign CS3 Basis
Beoordeling 7.3
"Leuke, praktische training."

InDesign CC en Photoshop CC

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod