Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

SharePoint Vervolg

Met Microsoft SharePoint kun je een teamsite maken waarop je eenvoudig informatie vindt, deelt en beheert. In deze training leer je zelf complexe site opzetten.


SharePoint e-learning

Wil je weten hoe je met SharePoint informatie kan uitwisselen en digitaal kan samenwerken? In deze e-learning leer je alle basisfunctionaliteiten van SharePoint!


SharePoint voor eindgebruikers

Met Microsoft SharePoint kun je een teamsite maken waarop je eenvoudig informatie vindt, deelt en beheert. In deze training leer je SharePoint kennen als eindgebruiker.


SharePoint: zelf een teamsite opzetten

Met Microsoft SharePoint kun je een teamsite maken waarop je eenvoudig informatie vindt, deelt en beheert. In deze training leer je zelf sites opzetten met Sharepoint.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

"Ik heb tijdens deze training veel handvatten gekregen die ik makkelijk toe kan passen in de praktijk."

“Learnit is een professionele organisatie, ik heb persoonlijk al meerdere malen op verschillende manieren gebruik mogen maken van de trainingen die mij geboden werden. Persoonlijk heb ik hier veel aan gehad, en breng een deel nog dagelijks terug in de praktijk, en belangrijk is dat Learnit niet stopt naar een dag training, maar ook in de tijden erna nog de nodige aandacht heeft voor de klant.”

W. Pater, Brandweer Barneveld - Teambuilding
Beoordeling 8.4
"Het is een organisatie die vooraf vraagt waar de training over moet gaan en met hoeveel deelnemers, je weet dus gelijk waar je aan toe bent. De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Veel informatie gekregen maar ook in praktijk toegepast."

“Een leerzame cursus waarbij de docent goed heeft ingespeeld om onze vragen/leerdoelen te beantwoorden. Goed interactief en met humor les gegeven.”

Nancy Evans-Luthart, PGB Pensioendiensten - SharePoint: zelf een teamsite opzetten
Beoordeling 8.2
“Een zeer interessante cursus waar ik zelf heel veel aan heb. Ik ga zeker dingen toepassen binnen ons bedrijf welke ik tijdens de cursus heb geleerd. Ik heb ook een hele andere kijk gekregen op het bedrijf waar ik werkzaam ben. Ik zie eigenlijk nu pas welke dingen bij ons verbeterd zouden kunnen worden. En daar ga ik ook zeker aan werken.”

M. Aafjes, Hiltex Technische Weefsels B.V. - Teamleiding en teambuilding
Beoordeling 9.6
“Heel erg leerzaam, het zet je aan het denken. Het maakt je voor de toekomst sterker.”

J. van den Brink, Brandweer Barneveld - Teambuilding
Beoordeling 8.0

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod