Learnit Training

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Interactief webinar: Succesvol online adviseren
  • Leer aan de hand van praktische voorbeelden hoe je slim online kunt adviseren.
  • Krijg training van een ervaren Learnit trainer met veel kennis over adviseren.
  • Krijg de mogelijkheid om je persoonlijke situatie voor te leggen voor echt maatwerk.
  • De sessie neemt slechts één ochtend in beslag en heeft een vriendelijke prijs.
  • Praktische training

Hoe zorg je ervoor dat jouw advies vanuit een online omgeving succesvol overgebracht wordt? Hoe geef je krachtig en zelfverzekerd online advies? Wat voor technieken heb je ter beschikking om de ander ook online te overtuigen van jouw ideeën? In een tijd dat we veel vanuit huis werken worden er van adviseurs ander soort skills en vaardigheden gevraagd om advies overtuigend en krachtig over te brengen. Met behulp van dit interactieve webinar helpen wij jou als beginnend of ervaren adviseur op weg om ook online een ster te worden in adviseren! Klik op details voor meer informatie of schrijf je gelijk in!

Ja, ik wil meer weten

Interactief webinar: Succesvol online adviseren

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

In deze Coronatijd verschuiven veel adviesgesprekken van fysiek naar online. Dit vraagt van adviseurs een nieuw soort adviesvaardigheden om ook online hun advies krachtig en overtuigend over te brengen.

In dit interactieve webinar leren we je in drie uur tijd hoe je jouw online adviesvaardigheden kunt verbeteren. We helpen je hoe je jouw advies krachtig en zelfverzekerd kunt presenteren en wat er nodig is om dit vanuit een online omgeving effectief te doen. We laten je kennis maken met verschillende gesprekstechnieken die je kunt gebruiken om je boodschap ook online te laten landen en wat voor beïnvloedings- en overtuigingsvaardigheden helpen om jouw doel te bereiken. We geven je tips over wat je kan doen op lastige of uitdagende momenten, zoals het omgaan met gesprekspartners die je niet of gedeeltelijk ziet, iemand die jouw advies in de wind slaat, techniek die hapert of hulpmiddelen die het laten afweten.

Onderwerpen

  • Krachtig en zelfverzekerd online adviseren

Hoe prikkel je een online gesprekspartner? Hoe maak je contact met de camera? We bespreken wat belangrijk is in je houding, stemgebruik en de inhoud van je boodschap als je mensen niet of slechts gedeeltelijk ziet en hoe je ervoor kan zorgen dat jouw online advies overtuigend overkomt.

  • Online gesprekstechnieken inzetten

Hoe houd je de regie tijdens het gesprek? Hoe stuur je richting het gewenste resultaat? Wat doe je als iemand je onderbreekt of niet open staat voor jouw ideeën? We zoomen in op online gesprekstechnieken die jouw helpen om je boodschap effectief over te brengen zodat de ander er voor open staat.

  • Effectief overtuigen vanuit een online omgeving

Hoe kan je online overtuigender, inspirerender en slagvaardiger optreden? Hoe kan je sneller en effectiever invloed uitoefenen vanuit een online omgeving? We leren je wat voor technieken je kan inzetten om de ander jouw kant op te laten bewegen en ook online je doel te bereiken.

  • Tips voor het omgaan met lastige situaties

Hoe ga je om met onvoorziene zaken of lastige situaties? Wat doe je als techniek hapert, je het non- verbale gedrag van de ander moeilijk kan lezen of iemand jouw advies in de wind slaat? Aan de hand van praktijkvoorbeelden geven wij je tips over wat je kan doen op het moment dat een online adviessituatie lastig of uitdagend wordt.

Trainer

Saar: "vanuit mijn achtergrond in de Arbeids- en Organisatiepsychologie en mijn ervaring als trainer en consultant, ben ik erop gericht mensen in beweging te brengen waardoor zij meer uit zichzelf én hun werkomgeving kunnen halen. Mijn trainingsmethode kenmerkt zich door een open en persoonlijke benadering met interactieve oefeningen waarin mensen de ruimte voelen om zichzelf en hun kwaliteiten verder te onderzoeken en verkennen. Ik hou anderen graag een spiegel voor en word gedreven door de positieve psychologie om eigen kracht effectief in te zetten voor het behalen van beter resultaat. Leren door te doen is mijn motto. Ik geloof dat de ervaring van nieuw gedrag in een trainingssituatie deelnemers helpt om het geleerde meer succesvol in praktijk te brengen. Daarbij staat plezier in mijn trainingen centraal. Leren moet vooral ook leuk blijven!"

Hoe ziet het webinar eruit?

Het webinar vindt in een online omgeving plaats. We gebruiken hiervoor het programma Zoom. Mocht je geen gebruik kunnen of mogen maken van Zoom om wat voor reden dan ook dan verzinnen we graag een alternatief, laat dit ons in dat geval weten. De sessie duurt 3 uur, in deze tijd ga je samen met Saar en met andere deelnemers in gesprek. Saar zal zo veel mogelijk input vanuit het publiek vragen. Ook zal ze de deelnemers zo veel mogelijk aan het woord laten.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Webinar, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25