Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Cursus HTML en CSS Basis

3 trainingsdagen

Onmisbaar voor webprogrammeurs: kennis van HTML en CSS. Voor wie een goede website wil leren bouwen is de cursus HTML en CSS onmisbaar. In deze cursus leer je werken met deze twee belangrijke elementen en leg je een stevige basis voor webdesign.


Cursus HTML en CSS Vervolg

3 trainingsdagen

HTML5 is hard op weg de nieuwe standaard te worden voor websites. Speel hier slim op in en volg deze training. Ook wordt ook aandacht besteed aan CSS3, waardoor je websites van een mooie en geavanceerde lay-out kunt voorzien.


Cursus JavaScript Basis

3 trainingsdagen

In deze training leer je met hulp van onze experts op praktijkgerichte wijze welke unieke resultaten je met de scriptingtaal JavaScript kunt bereiken.


Wil je een toegankelijke website leren bouwen met goede zoekmachineresultaten? Dat kan met HTML, CSS en Dreamweaver. Tijdens deze training ontdek je in je eigen tempo wat er komt kijken bij het bouwen van een professionele website.


Cursus WordPress

3 trainingsdagen

Wilt je jouw eigen website leren maken, zonder daarvoor in detail HTML-code te leren gebruiken? Dat kan met WordPress. In deze training leer je jouw eigen professionele website maken.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Leerzame en praktisch toepasbare cursus, die mij persoonlijk over een drempel heen hielp om aan de slag te gaan met het bouwen van een website. Nu nog wel even doorgaan en ook echt doen, en tijd voor maken!”

J. Schalk - Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver
Beoordeling 8.3
“Goede persoonlijke aanpak, de cursus sloot goed aan bij mijn onderwijsvraag. Ik kon ook met hulp van de docent direct problemen die ik met HTML/CSS had oplossen.”

R. Schaart, Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) - HTML en CSS Basis
Beoordeling 10.0
“Indien u meer informatie wil hebben over HTML en CSS (opmaak), raad ik u aan deze cursus te volgen. Het is erg leerzaam en het fijne eraan is dat de cursus in "open leervorm" wordt gegeven. Je kan je eigen tempo bepalen.”

P. Roelofs, DNV GL - HTML en CSS Basis
Beoordeling 8.6
“Prettige 1e kennismaking. Veel parate kennis bij trainer. Weet waar hij het over heeft. Duidelijke uitleg. Prima omgeving. Goed bereikbaar met OV. Prima les materiaal en systemen. Voor herhaling vatbaar.”

J. Broens, Provincie Drenthe - HTML en CSS Basis
Beoordeling 8.2
“Professioneel en effectief en met zorg en aandacht voor de details die het verschil maken tussen globaal en perfect.”

Bert Kitzen - Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver
Beoordeling 9.1
“De inhoud van de cursus is goed te door lopen en is mede door de uitleg van de docent goed te doen. Met name de tips van de docent werken zeer verhelderend.”

F. Slobbe, Concordia Holland - Dreamweaver CS4 Basis
Beoordeling 9.0

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod