Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

HTML en CSS Basis

Onmisbaar voor webprogrammeurs: kennis van HTML en CSS. Voor wie een goede website wil leren bouwen is de cursus HTML en CSS onmisbaar. In deze cursus leer je werken met deze twee belangrijke elementen en leg je een stevige basis voor webdesign.


HTML en CSS Vervolg

HTML5 is hard op weg de nieuwe standaard te worden voor websites. Speel hier slim op in en volg deze training. Ook wordt ook aandacht besteed aan CSS3, waardoor je websites van een mooie en geavanceerde lay-out kunt voorzien.


JavaScript Basis

In deze training leer je met hulp van onze experts op praktijkgerichte wijze welke unieke resultaten je met de scriptingtaal JavaScript kunt bereiken.


Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver

Wil je een toegankelijke website leren bouwen met goede zoekmachineresultaten? Dat kan met HTML, CSS en Dreamweaver. Tijdens deze training ontdek je in je eigen tempo wat er komt kijken bij het bouwen van een professionele website.


WordPress

Wilt je jouw eigen website leren maken, zonder daarvoor in detail HTML-code te leren gebruiken? Dat kan met WordPress. In deze training leer je jouw eigen professionele website maken.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Heb in 3 dagen veel geleerd! Wel heeft de, uitstekende, docent mij tevens kennis laten maken met het schrijven van HTML/CSS. Wanneer je dan met Dreamweaver gaat werken, zijn de codes makkelijker te begrijpen en kan je ook kiezen voor een combinatie. Mijn advies zou dan ook zijn om te kiezen voor de gecombineerde cursus Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver of eerst de cursus HTML/CSS basis te doen en daarna Dreamweaver.”

Y.C.M. Berfelo - Dreamweaver CS6 Basis
Beoordeling 9.1
“Goede cursus voor beginnende website bouwers.”

Inge Nusman, ABN AMRO - Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver
Beoordeling 9.0
“Learnit is een sympathiek instituut en Mike van Balen is een zeer bekwame docent. De training biedt ruimte voor alle niveaus. Tip: geef zelf je tempo en behoeften aan, om het hoogst haalbare uit de training te halen.”

N. Vissia - Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver
Beoordeling 8.9
“Deze HTML/CSS-training gaf mij heel goed inzicht hoe dit allemaal werkt in de praktijk, mede dankzij de uitstekende docenten. Deze training is een goeie stap in de richting van website-bouwer.”

P. Stolk - HTML en CSS Basis
Beoordeling 8.7
“Deze training is ideaal om je een professionele start in webdesign te geven. Je moet er hard voor werken maar de docent beantwoord snel en duidelijk al je vragen zodat je nooit lang op een moeilijk element hoeft te blijven steken. Je leert hier ook echt dingen die direkt in de praktijk toepasbaar zijn; een fijn idee. Deze training is zeker zijn geld waard en een mooi voorbeeld van een goede prijs/kwaliteit verhouding.”

E. Huitzing, Phil Huit - Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver
Beoordeling 7.8
“Voor mij is in 3 dagen html en css duidelijk geworden en kan ik zelfstandig verder.”

P. Bruining, ING - HTML en CSS Basis
Beoordeling 8.6

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod