Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

HTML en CSS Basis

Onmisbaar voor webprogrammeurs: kennis van HTML en CSS. Voor wie een goede website wil leren bouwen is de cursus HTML en CSS onmisbaar. In deze cursus leer je werken met deze twee belangrijke elementen en leg je een stevige basis voor webdesign.


HTML en CSS Vervolg

HTML5 is hard op weg de nieuwe standaard te worden voor websites. Speel hier slim op in en volg deze training. Ook wordt ook aandacht besteed aan CSS3, waardoor je websites van een mooie en geavanceerde lay-out kunt voorzien.


JavaScript Basis

In deze training leer je met hulp van onze experts op praktijkgerichte wijze welke unieke resultaten je met de scriptingtaal JavaScript kunt bereiken.


Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver

Wil je een toegankelijke website leren bouwen met goede zoekmachineresultaten? Dat kan met HTML, CSS en Dreamweaver. Tijdens deze training ontdek je in je eigen tempo wat er komt kijken bij het bouwen van een professionele website.


WordPress

Wilt je jouw eigen website leren maken, zonder daarvoor in detail HTML-code te leren gebruiken? Dat kan met WordPress. In deze training leer je jouw eigen professionele website maken.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Deze HTML/CSS-training gaf mij heel goed inzicht hoe dit allemaal werkt in de praktijk, mede dankzij de uitstekende docenten. Deze training is een goeie stap in de richting van website-bouwer.”

P. Stolk - HTML en CSS Basis
Beoordeling 8.7
“Professioneel en effectief en met zorg en aandacht voor de details die het verschil maken tussen globaal en perfect.”

Bert Kitzen - Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver
Beoordeling 9.1
“Voor mij is in 3 dagen html en css duidelijk geworden en kan ik zelfstandig verder.”

P. Bruining, ING - HTML en CSS Basis
Beoordeling 8.6
“Een prima opstapcursus als je wilt beginnen met het ontwerpen van websites. Behalve de te gebruiken code (html icm met CSS) wordt ook ingeggaan op het gebruik van het ontwikkeltool dreamweaver. Dit is een goed op elkaar afgestemde combinatie.”

B. Pijnappel - Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver
Beoordeling 8.1
“Bij learnit heb ik op een gemoedelijke en toch stimulerende manier in 3 dagen geleerd hoe dat ik een leuke webstite kan maken en op het web kan zetten. Binnen kort gaat mijn eerste website op het net verschijnen.”

Petra Visser, Schildersbedrijf Frank Franssen - Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver
Beoordeling 7.9
“Voor mij is in 3 dagen html en css duidelijk geworden en kan ik zelfstandig verder.”

P. Bruining, ING - HTML en CSS Basis
Beoordeling 8.6

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod