Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Excel Basis

Wil jij de basis van Excel goed onder de knie krijgen? In deze tweedaagse training leer je alles over de standaardtoepassingen van Excel. Je ontdekt dat je met een paar eenvoudige basisregels al snel heel complexe berekeningen kunt maken. Aan het einde van de twee dagen beheers je de complete basis van Excel en ben je in staat om mooie spreadsheets te maken. Je bent dan in staat om de meest bekende functies uit Excel te gebruiken voor het maken van mooie en overzichtelijke grafieken en tabellen.


Excel Draaitabellen, formules en functies

Tijdens deze eendaagse training leer je draaitabellen te maken en oefen je bovendien met een aantal belangrijke en veelgebruikte functies. Deze dag vormt de eerste dag van de tweedaagse training Excel Expert.


Excel Expert

Heb je ruime ervaring met Excel en wil je nog meer uit het programma halen? In deze training leer je alle geavanceerde functies van Excel.


Excel Macro's en samenwerken met andere programma's

Nooit meer een handeling in Excel te vaak uitvoeren? In deze eendaagse training leer je handelingen te automatiseren met behulp van macro's en hoe je Excel samen kunt laten werken met andere programma's.


Excel PowerPivot

In deze traning leer je een koppeling te leggen tussen een externe database en Excel. Hierdoor kun jede informatie uit die database via Excel analyseren en presenteren in bijvoorbeeld draaitabellen.


Excel VBA

Met VBA kun je veel voorkomende handelingen en procedures in Excel automatiseren en naar je hand zetten. In deze training en leer in twee dagen om te programmeren in VBA waarbij je gebruik maakt van de VBA editor van Excel.


Excel Vervolg

In deze tweedaagse training leer je sneller te werken met Excel en nog meer uit Excel te halen door gebruik te maken van de gevordere functies.


Excel automatiseren met Python

Het gebruik van Python in combinatie met spreadsheets zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig data kunt bewerken, formules kunt maken, grafieken in spreadsheets kunt zetten en de stijl van een spreadsheet kunt aanpassen.


Financial Excel (bedrijfseconomische vaardigheden)

Wil je jouw bedrijfskundige vaardigheden vergroten? Verdiep je dan eens in de financiƫle mogelijkheden die je hebt met Excel. Tijdens deze training leer je Excel te gebruiken om inzicht in bedrijfseconomische vraagstukken te vergroten.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

"Ik heb zelf van te voren nooit een excel training gehad, maar wel al een redelijke beheersing van de basis door de dagelijkse werkzaamheden die ik doe. Door deze excel training te volgen is het voor mij makkelijk om mijn dagelijkse werkzaamheden op een makkelijkere manier uit te voeren door alle nieuwe kennnis die ik heb opgedaan."

Excel Vervolg
“Totaal weer bij met Excel dankzij Learnit traningen.”

K. Ettalhaoui, FNV KIEM - Excel Basis
Beoordeling 10.0
“Ik voelde me gelukkig geen nitwit dankzij de trainer en de stap-voor-stap methode evenals het regelmatige recapituleren. Mijn 2 dagen zijn omgevlogen en met m'n cursusboek in de buurt voel ik me redelijk Exel-proof; kan nu eens onze jeugd bijstand verlenen.”

Marianne de Graaf, Coty Prestige - Excel 2002 Basis
Beoordeling 8.1
“Een korte cursus waarin je duidelijk kunt aangeven wat voor jou de aandachtpunten zijn, waardoor daar wat meer op in kan worden gegaan. Duidelijk lesmateriaal en de oefeningen worden simpel en duidelijk weergegeven.”

T. Stickelbroeck, DB Schenker Rail Nederland N.V. - Excel 2003 Draaitabellen, formules en functies
Beoordeling 7.6
“Excel 2007 was voor mij een opfriscursus. Even door hebben hoe alles ook alweer werkt. Heb er veel aan gehad en kan weer optimaal gebruik maken van Excel in mijn huidige functie.”

M.J. van Klom-Donge, Ministerie van Defensie - Excel Basis
Beoordeling 7.3
"F. Van den Berg - "Goede training. Goede lesstof. Aanbevelenswaardig!" - Beoordeling: 8.0"

Excel Basis

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod