Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Cursus Excel Basis

2 trainingsdagen

Wil jij de basis van Excel goed onder de knie krijgen? In deze tweedaagse training leer je alles over de standaardtoepassingen van Excel. Je ontdekt dat je met een paar eenvoudige basisregels al snel heel complexe berekeningen kunt maken. Aan het einde van de twee dagen beheers je de complete basis van Excel en ben je in staat om mooie spreadsheets te maken. Je bent dan in staat om de meest bekende functies uit Excel te gebruiken voor het maken van mooie en overzichtelijke grafieken en tabellen.


Tijdens deze eendaagse training leer je draaitabellen te maken en oefen je bovendien met een aantal belangrijke en veelgebruikte functies. Deze dag vormt de eerste dag van de tweedaagse training Excel Expert.


Cursus Excel Expert

2 trainingsdagen

Heb je ruime ervaring met Excel en wil je nog meer uit het programma halen? In deze training leer je alle geavanceerde functies van Excel.


Nooit meer een handeling in Excel te vaak uitvoeren? In deze eendaagse training leer je handelingen te automatiseren met behulp van macro's en hoe je Excel samen kunt laten werken met andere programma's.


Cursus Excel PowerPivot

1 trainingsdag

In deze traning leer je een koppeling te leggen tussen een externe database en Excel. Hierdoor kun jede informatie uit die database via Excel analyseren en presenteren in bijvoorbeeld draaitabellen.


Cursus Excel VBA

2 trainingsdagen

Met VBA kun je veel voorkomende handelingen en procedures in Excel automatiseren en naar je hand zetten. In deze training en leer in twee dagen om te programmeren in VBA waarbij je gebruik maakt van de VBA editor van Excel.


Cursus Excel Vervolg

2 trainingsdagen

In deze tweedaagse training leer je sneller te werken met Excel en nog meer uit Excel te halen door gebruik te maken van de gevordere functies.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Iemand die met een computer werk heeft hier echt iets aan.”

N. Baart, ENGIE services Nederland NV - Excel Basis
Beoordeling 7.8
“Geen druk dat je op hetzelfde tempo moet als medecursisten die misschien sneller zijn, denk hierbij aan klassikale trainingen. Indien nodig is de hulp van een trainer aanwezig en deze komt meteen als je er om vraagt.”

Marjan Lof, Yarden Uitvaartverzekeringen N.V. - Excel Draaitabellen, formules en functies
Beoordeling 8.0
“Interessante cursus. Om al het materiaal je eigen te maken is het aan te raden om hiervoor voldoende tijd voor te reserveren.”

J. Sijtsma, Gemeente Woerden - Excel Vervolg
Beoordeling 7.7
“Een uitstekende training waarbij je alle vragen kunt stellen en heel goed geholpen wordt.”

L. Koppelaar-den Boef, IHC Offshore & Marine - Excel 2003 Macro's en samenwerken met andere programma's
Beoordeling 8.6
“In je eigen tempo meer begrip en verstand krijgen van excel. De groep is redelijk klein, waardoor de verstoring minimaal is. De organisatie en leraar zijn een verademing, en ik ben niet zo snel tevreden gesteld.”

R.M van Weelden, Sew Eurodrive B.V. - Excel Vervolg
Beoordeling 8.6
“Duidelijke, persoonlijke training gericht op eigen praktijksituatie, daardoor goed toe te passen in de praktijk.Training is in kleine groepen, daardoor voldoende aandacht voor iedere cursist. Dat alles in een gemoedelijke sfeer, een aanrader!”

M. Luursema, Astrimex - Excel Vervolg
Beoordeling 8.3

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod