Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Cursus Excel Basis

2 trainingsdagen

Wil jij de basis van Excel goed onder de knie krijgen? In deze tweedaagse training leer je alles over de standaardtoepassingen van Excel. Je ontdekt dat je met een paar eenvoudige basisregels al snel heel complexe berekeningen kunt maken. Aan het einde van de twee dagen beheers je de complete basis van Excel en ben je in staat om mooie spreadsheets te maken. Je bent dan in staat om de meest bekende functies uit Excel te gebruiken voor het maken van mooie en overzichtelijke grafieken en tabellen.


Tijdens deze eendaagse training leer je draaitabellen te maken en oefen je bovendien met een aantal belangrijke en veelgebruikte functies. Deze dag vormt de eerste dag van de tweedaagse training Excel Expert.


Cursus Excel Expert

2 trainingsdagen

Heb je ruime ervaring met Excel en wil je nog meer uit het programma halen? In deze training leer je alle geavanceerde functies van Excel.


Nooit meer een handeling in Excel te vaak uitvoeren? In deze eendaagse training leer je handelingen te automatiseren met behulp van macro's en hoe je Excel samen kunt laten werken met andere programma's.


Cursus Excel PowerPivot

1 trainingsdag

In deze traning leer je een koppeling te leggen tussen een externe database en Excel. Hierdoor kun jede informatie uit die database via Excel analyseren en presenteren in bijvoorbeeld draaitabellen.


Cursus Excel VBA

2 trainingsdagen

Met VBA kun je veel voorkomende handelingen en procedures in Excel automatiseren en naar je hand zetten. In deze training en leer in twee dagen om te programmeren in VBA waarbij je gebruik maakt van de VBA editor van Excel.


Cursus Excel Vervolg

2 trainingsdagen

In deze tweedaagse training leer je sneller te werken met Excel en nog meer uit Excel te halen door gebruik te maken van de gevordere functies.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

"Prima cursus, open leervorm blijkt voor mij zeer fijn"

Excel Draaitabellen, formules en functies
"Excel kun je veel mee, maar kan je het ook? Bij Learnit kun je met eigen voorbeeld en vragen je kennis vergroten. Geen onnodige lesstof maar dingen die er toe doen en direct in de praktijk kunnen worden toegepast. De 2-daagse cursus was de tijd dubbel en dwars waard."

Excel Basis
“Het is leuk en erg leerzaam zeker een aanrader. Ik heb er veel van geleerd en zal er in de toekomst veel aan hebben.”

Youri de Beurs, Excel VBA - Excel VBA
Beoordeling 8.0
“De cursus is prima toegesneden op de wensen en leerdoelen van de deelnemers, door goed contact vooraf met de docent.”

F. van Loon, Afval Energie Bedrijf - Excel Expert
Beoordeling 8.6
“Locatie van de training is perfect. Het lesmateriaal is duidelijk weergegeven waardoor je makkelijk door de stof loopt.”

Karin van der Laan, TU Delft - Excel Basis
Beoordeling 8.0
“Deze training is uitstekend geschikt voor hen die een goede basis heeft voor Excel en verder wil verbeteren. Docent was heel professioneel en behulpzaam.Juiste manier om dit soort cursus uit te voeren.”

T. Ghosh, Northern Petroleum Nederland BV - Excel Vervolg
Beoordeling 10.0

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod