Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Excel Basis

Wil jij de basis van Excel goed onder de knie krijgen? In deze tweedaagse training leer je alles over de standaardtoepassingen van Excel. Je ontdekt dat je met een paar eenvoudige basisregels al snel heel complexe berekeningen kunt maken. Aan het einde van de twee dagen beheers je de complete basis van Excel en ben je in staat om mooie spreadsheets te maken. Je bent dan in staat om de meest bekende functies uit Excel te gebruiken voor het maken van mooie en overzichtelijke grafieken en tabellen.


Excel Draaitabellen, formules en functies

Tijdens deze eendaagse training leer je draaitabellen te maken en oefen je bovendien met een aantal belangrijke en veelgebruikte functies. Deze dag vormt de eerste dag van de tweedaagse training Excel Expert.


Excel Expert

Heb je ruime ervaring met Excel en wil je nog meer uit het programma halen? In deze training leer je alle geavanceerde functies van Excel.


Excel Macro's en samenwerken met andere programma's

Nooit meer een handeling in Excel te vaak uitvoeren? In deze eendaagse training leer je handelingen te automatiseren met behulp van macro's en hoe je Excel samen kunt laten werken met andere programma's.


Excel PowerPivot

In deze traning leer je een koppeling te leggen tussen een externe database en Excel. Hierdoor kun jede informatie uit die database via Excel analyseren en presenteren in bijvoorbeeld draaitabellen.


Excel VBA

Met VBA kun je veel voorkomende handelingen en procedures in Excel automatiseren en naar je hand zetten. In deze training en leer in twee dagen om te programmeren in VBA waarbij je gebruik maakt van de VBA editor van Excel.


Excel Vervolg

In deze tweedaagse training leer je sneller te werken met Excel en nog meer uit Excel te halen door gebruik te maken van de gevordere functies.


Excel automatiseren met Python

Het gebruik van Python in combinatie met spreadsheets zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig data kunt bewerken, formules kunt maken, grafieken in spreadsheets kunt zetten en de stijl van een spreadsheet kunt aanpassen.


Financial Excel (bedrijfseconomische vaardigheden)

Wil je jouw bedrijfskundige vaardigheden vergroten? Verdiep je dan eens in de financiële mogelijkheden die je hebt met Excel. Tijdens deze training leer je Excel te gebruiken om inzicht in bedrijfseconomische vraagstukken te vergroten.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Cursus was prima verzorgd, materiaal in goede staat, en ook erg goede inhoud.”

T. de Vet, Toon de Vet - Excel Vervolg
Beoordeling 8.2
“If you have basic experiance with Excel and you want to learn quick what oppertunity's Excel has, than you really have to contact Learnit for a quick introduction.”

M. Herck, Sorin Group - Excel Vervolg
Beoordeling 9.4
“Goede cursus. Wat ik vooral erg op prijs heb gesteld is het feit dat ieder in een eigen tempo dat leert waar de interesse ligt.”

J. Kelmanutu - Excel Basis
Beoordeling 7.7
“Een echte aanrader voor een ieder”

J. H. Koppers, Falck Nutec B.V. - Excel Basis
Beoordeling 8.7
"A. Hannink, Camposol - "Goede basis en of vervolg cursussen met een professionele leraar en goed lesmateriaal." - Beoordeling: 8.3"

Excel Vervolg
“Goede duidelijke uitleg. Docent neemt de tijd ook voor vragen tussendoor.”

M.H. Dijkslag, Veiligheidsregio - Excel Vervolg
Beoordeling 8.8

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod