Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Excel Basis

Wil jij de basis van Excel goed onder de knie krijgen? In deze tweedaagse training leer je alles over de standaardtoepassingen van Excel. Je ontdekt dat je met een paar eenvoudige basisregels al snel heel complexe berekeningen kunt maken. Aan het einde van de twee dagen beheers je de complete basis van Excel en ben je in staat om mooie spreadsheets te maken. Je bent dan in staat om de meest bekende functies uit Excel te gebruiken voor het maken van mooie en overzichtelijke grafieken en tabellen.


Excel Draaitabellen, formules en functies

Tijdens deze eendaagse training leer je draaitabellen te maken en oefen je bovendien met een aantal belangrijke en veelgebruikte functies. Deze dag vormt de eerste dag van de tweedaagse training Excel Expert.


Excel Expert

Heb je ruime ervaring met Excel en wil je nog meer uit het programma halen? In deze training leer je alle geavanceerde functies van Excel.


Excel Macro's en samenwerken met andere programma's

Nooit meer een handeling in Excel te vaak uitvoeren? In deze eendaagse training leer je handelingen te automatiseren met behulp van macro's en hoe je Excel samen kunt laten werken met andere programma's.


Excel PowerPivot

In deze traning leer je een koppeling te leggen tussen een externe database en Excel. Hierdoor kun jede informatie uit die database via Excel analyseren en presenteren in bijvoorbeeld draaitabellen.


Excel VBA

Met VBA kun je veel voorkomende handelingen en procedures in Excel automatiseren en naar je hand zetten. In deze training en leer in twee dagen om te programmeren in VBA waarbij je gebruik maakt van de VBA editor van Excel.


Excel Vervolg

In deze tweedaagse training leer je sneller te werken met Excel en nog meer uit Excel te halen door gebruik te maken van de gevordere functies.


Excel automatiseren met Python

Het gebruik van Python in combinatie met spreadsheets zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig data kunt bewerken, formules kunt maken, grafieken in spreadsheets kunt zetten en de stijl van een spreadsheet kunt aanpassen.


Financial Excel (bedrijfseconomische vaardigheden)

Wil je jouw bedrijfskundige vaardigheden vergroten? Verdiep je dan eens in de financiële mogelijkheden die je hebt met Excel. Tijdens deze training leer je Excel te gebruiken om inzicht in bedrijfseconomische vraagstukken te vergroten.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Een duidelijke training die erg makkelijk te volgen is. Een aanrader voor iedereen die in sales werkt.”

Tim Lam, Coty Prestige - Excel 2002 Basis
Beoordeling 8.0
“Ik vond de training zeer duidelijk, een geduldige docent, prettige werksfeer en werkomgeving.”

S. Heygelen, ASML Netherlands B.V. - Excel Basis
Beoordeling 8.9
“Top, je gaat inzien dat het hard nodig is excel cursussen te volgen.”

Dhr. R. Kunis, De Kas - Excel Basis
Beoordeling 7.0
“Ik heb een leerzaam en tegelijk tijd ontspan training gehad. De docent geeft goed uitleg als je een vraag heeft en zorgt dat je zo makkelijk thuis voelt. Hij gaat mee in de pauzes om over andere dingen te kletsen of mee te wandelen. Learnit geeft goed training en zorgt dat jke niet met een barstend hoofd thuis komt. Super!”

J. Ndabacekure - Excel Basis
Beoordeling 9.0
“Goede afwisseling van uitleg met voorbeelden en daarna zelf aan de slag met oefeningen.”

Manja Tijssens, RINO Amsterdam - Excel Vervolg
Beoordeling 8.3
“Zeer geschikt voor iedereen die wel al eens met Excel heeft gewerkt, maar toch eens de grondbeginselen van het pakket een keer wil doornemen om zo een solide basiskennis op te doen.”

Marco Massen, Mosadex - Excel 2003 Basis
Beoordeling 9.1

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod