Learnit Training

Gratis cursus Word Basis

door Jonathan Berghuis

Deze online Learnit cursus is ontwikkeld om u een indruk te geven van het tekstverwerkingsprogramma Word 2013 en zijn mogelijkheden. In vier lessen leert u om met stijlen te werken, een automatische inhoudsopgave te maken, met tabposities en tabsoorten te werken, te zoeken en vervangen en een invulformulier te maken.

Hoewel deze online cursus u een aardige indruk geeft, valt er nog veel meer te leren over de toepassingen van dit programma.

Learnit biedt u daarom een tweedaagse basiscursus Word aan waarin er nog meer facetten van dit programma uitgebreid aan bod komen. U wordt dan ook actief ondersteund door een trainer en kunt uw eigen voorbeelden meenemen naar de training zodat u gericht met uw eigen documenten bezig kunt zijn. Er is ook een e-learning variant.

Naast de basiscursus biedt Learnit ook de cursussen Word Vervolg en Word VBA aan. Klik op één van deze links voor een uitgebreidere omschrijving.

De Learnit cursussen worden gegeven volgens de open leervorm. U werkt op uw eigen niveau en snelheid en kunt aan de slag gaan met uw eigen project of praktijkvoorbeelden.

Wacht niet tot uw Word kennis is weggezakt, schrijf u vandaag nog in voor de cursus Word 2013!

De lessen

  1. Werken met Stijlen en een Automatische Inhoudsopgave (Basis)

  2. Werken met Tabposities en Tabsoorten (Basis)

  3. Zoeken en Vervangen (Basis en Vervolg)

  4. Een formulier maken (Vervolg)