Gratis cursus Word Basis

door Jonathan Berghuis

Deze online Learnit cursus is ontwikkeld om u een indruk te geven van het tekstverwerkingsprogramma Word 2013 en zijn mogelijkheden. In vier lessen leert u om met stijlen te werken, een automatische inhoudsopgave te maken, met tabposities en tabsoorten te werken, te zoeken en vervangen en een invulformulier te maken.

Hoewel deze online cursus u een aardige indruk geeft, valt er nog veel meer te leren over de toepassingen van dit programma.

Learnit biedt u daarom een tweedaagse basiscursus Word aan waarin er nog meer facetten van dit programma uitgebreid aan bod komen. U wordt dan ook actief ondersteund door een trainer en kunt uw eigen voorbeelden meenemen naar de training zodat u gericht met uw eigen documenten bezig kunt zijn. Er is ook een e-learning variant.

Naast de basiscursus biedt Learnit ook de cursussen Word Vervolg en Word VBA aan. Klik op één van deze links voor een uitgebreidere omschrijving.

De Learnit cursussen worden gegeven volgens de open leervorm. U werkt op uw eigen niveau en snelheid en kunt aan de slag gaan met uw eigen project of praktijkvoorbeelden.

Wacht niet tot uw Word kennis is weggezakt, schrijf u vandaag nog in voor de cursus Word 2013!

Google referenties over learnit

Trainer

Volg deze cursus met een trainer.

Volgen met trainer

Onze gratis trainingen en webinars

Je eigen motivatie en inzet zijn voorwaarden om jezelf iets nieuws eigen te maken. Met zelfstudie kun je een heel eind komen. Learnit wil daaraan bijdragen door waardevolle content zoals gratis webinars en cursussen aan te bieden. Op deze manier kun jij kennis maken met nieuwe leergebieden. Heb je eenmaal een start gemaakt dan kan het zijn dat je ontdekt dat er ook veel voordelen zitten om een training bij Learnit te gaan doen onder begeleiding van een ervaren trainer.

  • Je bent een aantal dagen dedicated aan het werk met je leerdoelen en zult hierdoor sneller progressie maken
  • De trainer helpt je over hobbels heen en ziet jouw blinde vlek
  • de trainer kan onderzoeken wat je leerdoelen zijn en je de kortste leerroute wijzen
  • Je kunt situaties uit de praktijk echt goed oefenen tijdens de training
  • Je leert andere deelnemers kennen die interesse in hetzelfde onderwerp hebben

Kortom je bereikt veel meer in kortere tijd.

De gratis trainingen zijn geschikt voor thuisstudie, omdat je ze online als pdf kunt downloaden. Het aanbod van de gratis trainingen bestaat uit IT en Communicatie & Management trainingen. Wilt je nog meer leren over deze onderwerpen of staat het onderwerp waar je over wilt leren er niet bij? Kijk dan bij onze trainingen.