Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Cursus IPMA-C

5 trainingsdagen

Je projectmanagement skills naar een hoger niveau brengen? Complexe projecten leiden? Leer het in de 5-daagse projectmanagement cursus IPMA-C van Learnit.


Cursus IPMA-D

4 trainingsdagen

Werken aan je projectmanagement vaardigheden? Een project goed voorbereiden, uitvoeren en sturen? Leer het in de 4-daagse projectmanagement cursus IPMA-D van Learnit.


Complexe verbetertrajecten leiden? De performance van je organisatie verbeteren? Leer het in de 7-daagse cursus Lean Six Sigma Green Belt van Learnit.


Waardevolle bijdrage leveren aan procesverbetering? Verspillingen herkennen en aanpakken? Leer het in de 2-daagse cursus Lean Six Sigma Yellow Belt van Learnit.


Cursus MS Project Basis

2 trainingsdagen

Ben jij te veel tijd kwijt aan projectplanning en -beheer? Met MS Project kan dit makkelijker en sneller. Leer hoe in de tweedaagse training MS Project Basis van Learnit.


Cursus Projectfinanciën

3 trainingsdagen

Wil jij je verdiepen in de financiële kant van projecten? In deze training leer je alles over de financiën van projecten, voor een degelijk financieel beleid en meer inzicht in de project financiën.


Cursus Projectleiderschap

3 trainingsdagen

Heb je al ervaring met het managen van projecten en wil je verder groeien in jouw rol als projectleider? In deze training leg je een sterke basis voor jouw projectleiderschap. Naast het opzetten, structureren en beheersen van een project, besteden we aandacht aan jouw persoonlijke leiderschapsstijl.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Goede verzorgde training, erg nuttig en praktijk gericht!”

L. Schenk, T&S Klimaattechniek - MS Project Basis
Beoordeling 8.4
“Dankzij een gemotiveerde en ervaren trainer zijn mijn verwachtingen ten aanzien van de training MS Project 2013 Basis uitgekomen. Ik had het al veel eerder moeten doen om het zo te kunnen toepassen in mijn werk.”

M. H. van der Hoek, Geo Plus B.V. - MS Project Basis
Beoordeling 9.0
“De training is de perfecte combinatie van theorie en praktijk. Bruikbare theorie wordt meteen toegepast in de praktijk en de aanpak van een project wordt van A tot Z duidelijk. Deze training is ideaal voor iedereen die meer structuur kan gebruiken in het aanpakken van projecten.”

M.O. Kalter, RS Components B.V. - Projectmanagement
Beoordeling 9.8
“Hoog tempo prettig, daarbij voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Na cursus beeld van wat mogelijk is in het pakket en zin om zelfstandig het pakket verder te ontdekken.”

C. Liu, Gemeente Rotterdam - MS Project Basis
Beoordeling 7.9
“Een goed gegeven cursus die d.m.v. zelfreflectie goed aan sluit bij de vooraf gestelde doelen.”

S. van de Werken, gemeente Krimen aan den IJssel - Projectleiderschap
Beoordeling 7.0
“Zeer doelgericht. Docent geeft niet les uit een boek maar gebruikt dit als leidraad. Het zelf proberen en uitvinden is prettig en leuk. Heb je vragen wordt dit per direct uitgezocht/uitgelegt. Leuke en interresante cursus om aan deel te nemen. De opdrachten die je tijdens de cursus maakt zijn kort en krachtig en geven een duidelijk beeld wat je met het programma kunt gaan doen en wat de mogelijkheden zijn.”

N. Reinders, KWS Infra - MS Project 2007 Basis
Beoordeling 8.9

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod