Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

IPMA-C

Je projectmanagement skills naar een hoger niveau brengen? Complexe projecten leiden? Leer het in de 5-daagse projectmanagement cursus IPMA-C van Learnit.


IPMA-D

Werken aan je projectmanagement vaardigheden? Een project goed voorbereiden, uitvoeren en sturen? Leer het in de 4-daagse projectmanagement cursus IPMA-D van Learnit.


Lean Six Sigma - Green Belt

Complexe verbetertrajecten leiden? De performance van je organisatie verbeteren? Leer het in de 7-daagse cursus Lean Six Sigma Green Belt van Learnit.


Lean Six Sigma - Yellow Belt

Waardevolle bijdrage leveren aan procesverbetering? Verspillingen herkennen en aanpakken? Leer het in de 1-daagse cursus Lean Six Sigma Yellow Belt van Learnit.


MS Project Basis

Ben jij te veel tijd kwijt aan projectplanning en -beheer? Met MS Project kan dit makkelijker en sneller. Leer hoe in de tweedaagse training MS Project Basis van Learnit.


Projectfinanciën

Wil jij je verdiepen in de financiële kant van projecten? In deze training leer je alles over de financiën van projecten, voor een degelijk financieel beleid en meer inzicht in de project financiën.


Projectleiderschap

Heb je al ervaring met het managen van projecten en wil je verder groeien in jouw rol als projectleider? In deze training leg je een sterke basis voor jouw projectleiderschap. Naast het opzetten, structureren en beheersen van een project, besteden we aandacht aan jouw persoonlijke leiderschapsstijl.


Projectmanagement

Tijdens de training Projectmanagement leer je stap voor stap hoe je een project kunt opzetten. Daarbij worden de verschillende fases van een project doorlopen, van de definitie tot en met de afronding van een project.


Projectplan schrijven

Het succes van je project is gebaseerd op hoe goed je het project voorbereidt, inricht, structureert en beheerst. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is het Plan van Aanpak. Hoe je zo'n plan maakt, leer je in deze training.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Prima! Alle info aanwezig, Lestempo goed, Opdrachten compleet en goed af te ronden, Goede en juiste toelichting bij vragen/opdrachten.”

H. Walraven, - Waterbedrijf Groningen - MS Project Basis
Beoordeling 10.0
“Prima cursus en goed toepasbaar in de praktijk”

Dennis Pronk - MS Project Basis
Beoordeling 8.1
“Leuke en interessante cursus. De stof wordt er niet ingestampt maar wordt op een juiste wijze gedoseerd aangedragen. De praktijk opdrachten waren leuk om te doen. Verder vond ik het goed dat de klas op 4 cursisten gezet wordt, hierdoor wordt de interactie tussen opleider en cursist optimaal benut. Daar kom je toch voor...!”

M.G. Zonneveld, Marco Zonneveld - Projectmanagement
Beoordeling 7.7
“De cursus zit goed in elkaar en wij hebben er veel aan gehad. Omdat de trainer het programma goed kent, kon er vaak snel even een schakeling gemaakt worden naar het gebruik van MS project voor de cursisten zoals zij het op het werk gaan of al gebruiken. Doordat er ook opdrachten gemaakt moesten worden, kon het geleerde gelijk in de praktijk geoefend worden.”

T. Aandewiel, RAI Amsterdam B.V. - MS Project Basis
Beoordeling 8.2
“De cursus wordt geleid door een vakbekwame en praktische trainer die een goede verbinding maakt tussen theorie en projectmatig werken. De organisatie van Learnit levert daarbij in facilitaire zin een uitstekende prestatie die een leersituatie optimaal ondersteunt.”

B. Bosboom, Gemeente Gennep - MS Project Basis
Beoordeling 8.6
“Als je een training zoekt die je de fijne kneepjes van MS Project laat zien, dan zeker inschrijven!”

A. van der Linde, O3 Consultancy B.V. - Gratis webinar MS Project
Beoordeling 10.0

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod