Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

IPMA-C

Je projectmanagement skills naar een hoger niveau brengen? Complexe projecten leiden? Leer het in de 5-daagse projectmanagement cursus IPMA-C van Learnit.


IPMA-D

Werken aan je projectmanagement vaardigheden? Een project goed voorbereiden, uitvoeren en sturen? Leer het in de 4-daagse projectmanagement cursus IPMA-D van Learnit.


Lean Six Sigma - Green Belt

Complexe verbetertrajecten leiden? De performance van je organisatie verbeteren? Leer het in de 7-daagse cursus Lean Six Sigma Green Belt van Learnit.


Lean Six Sigma - Yellow Belt

Waardevolle bijdrage leveren aan procesverbetering? Verspillingen herkennen en aanpakken? Leer het in de 1-daagse cursus Lean Six Sigma Yellow Belt van Learnit.


MS Project Basis

Ben jij te veel tijd kwijt aan projectplanning en -beheer? Met MS Project kan dit makkelijker en sneller. Leer hoe in de tweedaagse training MS Project Basis van Learnit.


Projectfinanciën

Wil jij je verdiepen in de financiële kant van projecten? In deze training leer je alles over de financiën van projecten, voor een degelijk financieel beleid en meer inzicht in de project financiën.


Projectleiderschap

Heb je al ervaring met het managen van projecten en wil je verder groeien in jouw rol als projectleider? In deze training leg je een sterke basis voor jouw projectleiderschap. Naast het opzetten, structureren en beheersen van een project, besteden we aandacht aan jouw persoonlijke leiderschapsstijl.


Projectmanagement

Tijdens de training Projectmanagement leer je stap voor stap hoe je een project kunt opzetten. Daarbij worden de verschillende fases van een project doorlopen, van de definitie tot en met de afronding van een project.


Projectplan schrijven

Het succes van je project is gebaseerd op hoe goed je het project voorbereidt, inricht, structureert en beheerst. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is het Plan van Aanpak. Hoe je zo'n plan maakt, leer je in deze training.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Een zeer praktijkgerichte training, waarmee je meteen aan de slag kunt. In twee dagen krijgt de cursist voldoende tools aangereikt om een projectplanning te kunnen maken, te beheren en op het proces te sturen. Een aanrader voor iedereen die projectmatig werkt.”

J.M. Schimmel, Schimmel Advies & Ondersteuning - MS Project 2007 Basis
Beoordeling 9.0
"Cursus Projectmanagement met plezier gevolgd. Zeer bekwame docent, die ook de praktijk goed kent. Pittig, maar zeker de moeite waard."

Projectmanagement
“Top dat de cursus door ging, ondanks dat ik de enige cursist was. Ik ga zeker met het geleerde aan de slag.”

P. Raven, Gemeente Almere - MS Project Vervolg
Beoordeling 9.1
“De oefeningen geven meteen een handvat om er zelf in de praktijk mee aan de slag te gaan. Goed georganiseerd van start tot einde van de training.”

M. Bijelic, Sanquin - Projectmanagement
Beoordeling 8.0
“Ben erg blij dat het de docent is gelukt om projectmanagement van A tot Z te bespreken, precies waar ik op hoopte! Veel kernwoorden en termen waar ik nu al wat mee kan..... Dit alles gebracht op een prettige en afwisselende manier, was voor mij erg leerzaam!”

Dhr. Lenting, Enemo - Projectmanagement
Beoordeling 8.6
“A good Course to get a basic understanding of the posibilities of MS Project, this will help me judging the operational procticality of the plans made in our office.”

R. SLomp, Siem Offshore - MS Project Basis
Beoordeling 7.7

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod