Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

IPMA-C

Je projectmanagement skills naar een hoger niveau brengen? Complexe projecten leiden? Leer het in de 5-daagse projectmanagement cursus IPMA-C van Learnit.


IPMA-D

Werken aan je projectmanagement vaardigheden? Een project goed voorbereiden, uitvoeren en sturen? Leer het in de 4-daagse projectmanagement cursus IPMA-D van Learnit.


Lean Six Sigma - Green Belt

Complexe verbetertrajecten leiden? De performance van je organisatie verbeteren? Leer het in de 7-daagse cursus Lean Six Sigma Green Belt van Learnit.


Lean Six Sigma - Yellow Belt

Waardevolle bijdrage leveren aan procesverbetering? Verspillingen herkennen en aanpakken? Leer het in de 1-daagse cursus Lean Six Sigma Yellow Belt van Learnit.


MS Project Basis

Ben jij te veel tijd kwijt aan projectplanning en -beheer? Met MS Project kan dit makkelijker en sneller. Leer hoe in de tweedaagse training MS Project Basis van Learnit.


PRINCE2® Foundation

De basiscursus van PRINCE2® is de driedaagse cursus PRINCE2® Foundation. PRINCE2 (PRojects IN Controlled Environments) is gericht op het management, het besturen en organiseren van een project. Het is een methode voor projectmanagement.


Projectfinanciën

Wil jij je verdiepen in de financiële kant van projecten? In deze training leer je alles over de financiën van projecten, voor een degelijk financieel beleid en meer inzicht in de project financiën.


Projectleiderschap

Heb je al ervaring met het managen van projecten en wil je verder groeien in jouw rol als projectleider? In deze training leg je een sterke basis voor jouw projectleiderschap. Naast het opzetten, structureren en beheersen van een project, besteden we aandacht aan jouw persoonlijke leiderschapsstijl.


Projectmanagement

Tijdens de training Projectmanagement leer je stap voor stap hoe je een project kunt opzetten. Daarbij worden de verschillende fases van een project doorlopen, van de definitie tot en met de afronding van een project.


Projectplan schrijven

Het succes van je project is gebaseerd op hoe goed je het project voorbereidt, inricht, structureert en beheerst. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is het Plan van Aanpak. Hoe je zo'n plan maakt, leer je in deze training.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Een inhoudvolle cursus met prima faciliteiten.”

T. van der Meulen - MS Project 2007 Basis
Beoordeling 8.6
“Goede verzorgde training, erg nuttig en praktijk gericht!”

L. Schenk, T&S Klimaattechniek - MS Project Basis
Beoordeling 8.4
“Een goede en vooral praktische training om kennis te maken met projectmanagement, of om je juist weer even op te frissen m.b.t. projectmatig werken.”

Rogier Monderen, Provincie Fryslan | Driessen HRM - Projectmanagement
Beoordeling 8.0
“MS Project is een prima tool om planningen te maken en te monitoren. Om alles uit het programma te halen is de cursus de moeite waard. Eenmaal goed ingevuld zal het je werk bij het monitoren van voortgang projecten zeker vergemakkelijken. Dus door tijd in deze training te stoppen verdien je later dubbel terug.”

S.H.P. van Draanen-Stenebome, Provincie Zuid-Holland - MS Project Basis
Beoordeling 8.7
“Goed, educatief en veel (inhoudelijk)”

Osman Öztürk, NUON - MS Project Basis
Beoordeling 8.3
“Praktische benadering van je leerdoelen. Je krijgt voldoende informatie mee waarmee je handvaten hebt om zelf ermee verder te gaan.”

Dick de Kanter, Cofely Talent BV - MS Project 2003 Basis
Beoordeling 7.4

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod