Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

IPMA-C

Je projectmanagement skills naar een hoger niveau brengen? Complexe projecten leiden? Leer het in de 5-daagse projectmanagement cursus IPMA-C van Learnit.


IPMA-D

Werken aan je projectmanagement vaardigheden? Een project goed voorbereiden, uitvoeren en sturen? Leer het in de 4-daagse projectmanagement cursus IPMA-D van Learnit.


Lean Six Sigma - Green Belt

Complexe verbetertrajecten leiden? De performance van je organisatie verbeteren? Leer het in de 7-daagse cursus Lean Six Sigma Green Belt van Learnit.


Lean Six Sigma - Yellow Belt

Waardevolle bijdrage leveren aan procesverbetering? Verspillingen herkennen en aanpakken? Leer het in de 1-daagse cursus Lean Six Sigma Yellow Belt van Learnit.


MS Project Basis

Ben jij te veel tijd kwijt aan projectplanning en -beheer? Met MS Project kan dit makkelijker en sneller. Leer hoe in de tweedaagse training MS Project Basis van Learnit.


Projectfinanciën

Wil jij je verdiepen in de financiële kant van projecten? In deze training leer je alles over de financiën van projecten, voor een degelijk financieel beleid en meer inzicht in de project financiën.


Projectleiderschap

Heb je al ervaring met het managen van projecten en wil je verder groeien in jouw rol als projectleider? In deze training leg je een sterke basis voor jouw projectleiderschap. Naast het opzetten, structureren en beheersen van een project, besteden we aandacht aan jouw persoonlijke leiderschapsstijl.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

"Wij hebben met een aantal collega's een MS Project Basis training gedaan. De eerste uitleg van enkele belangrijke onderdelen was al direct zeer verhelderend. Zo ging het de hele training. Elk trainingsonderdeel kon ook in het werk (direct) worden toegepast. Na de training is het werken met MS Project een stuk eenvoudiger en met name duidelijker!"

MS Project Basis
“De gevolgde training Projectmanagement is bijzonder goed bevallen: het was een echte training in projectmatig werken en het opzetten/beheersen/managen van projecten. Door het kleine aantal deelnemers kreeg iedereen de ruimte zijn of haar praktijkvragen in te brengen en uitgelegd te krijgen. Hetgeen in de training is behandeld, kan direct door mij in de praktijk worden toegepast. Kortom, dit is geen cursus maar een training zoals een training hoort te zijn.”

A. Sjauw, Gemeente Almere - Projectmanagement
Beoordeling 9.0
"Goede basistraining met duidelijke opbouw. Goede trainer, rustig, hulpvaardig en zeer deskundig en ervaren. Aanrader!"

MS Project Basis
“Voor iedereen die zich wil verdiepen in project management ,is deze training een zeer goed begin.”

G.B. Wekking, Voith Paper BV - Projectmanagement
Beoordeling 7.7
“Deze cursus heeft me een enorme hoeveelheid handvatten gegeven die ik tijdens mijn projecten kan gebruiken. Ik zie nu vol vertrouwen komende projecten tegemoet.”

Trainer Learnit - Projectmanagement
Beoordeling 8.9
"Een zeer leerzame training met ruimte voor eigen inbreng en ervaringen."

MS Project Basis

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod