Meer gedaan krijgen door anderen op een effectieve en doordachte manier te beïnvloeden en overtuigen, dat is het onderwerp van trainer Emma’s aankomende interactieve webinar. In deze blog geven we je alvast een klein voorproefje, we gaan namelijk met haar in gesprek. Beïnvloeden: de een is er beter in dan de ander, maar dat hoeft zeker niet zo te blijven!

Beïnvloedingsvaardigheden zijn te trainen en hiervoor bestaan al veel bewezen trucs, technieken en methodes. In het interactieve webinar van Emma kom jij erachter hoe jij ook gebruik kunt gaan maken van deze technieken, om zo een overtuigender en zelfverzekerder individu te worden. Maar nu eerst: in gesprek met Emma!

Hoi Emma! 30 maart geef jij een interactief webinar over beïnvloedingsvaardigheden, wat verstaan we precies allemaal onder de term: “beïnvloeden”? En hoe verschilt het van iets als manipuleren?

Hoi! De naam zegt het al: simpelweg invloed kunnen uitoefenen op iemand anders. Bij zowel beïnvloeden als manipuleren probeer je iemand te sturen in een bepaalde richting, tot actie aan te zetten of te overtuigen. Het verschil zit hem voornamelijk in de intentie en de effectiviteit voor de lange termijn. Bij manipulatie staat het eigen gewin en korte termijn succes voorop, waarbij beïnvloeden meer gaat over het het lange termijn succes voor beide partijen.

Kun je alvast een klein voorproefje geven van de theorie die je zal inzetten voor dit webinar?

Zeker, in deze drie uur zullen verschillende theorieën aan bod komen, zoals de Roos van Leary en de principes van Cialdini. Verder zullen we voornamelijk in gesprek gaan over het doel van beïnvloeden: wat wil je eigenlijk bereiken?

Hoe heb jij je tot expert in dit onderwerp weten te ontwikkelen?

Aangezien mensen elkaar eigenlijk de hele dag door beïnvloeden in interactie, is beïnvloeding een veelbesproken onderwerp binnen sociale psychologie. Het is iets wat mij altijd heeft geboeid en waar ik me in mijn master in heb gespecialiseerd. Daarnaast heb ik gewerkt als ambassadeur en fondsenwerver voor goede doelen, waarin beïnvloeding en sales ontzettend belangrijk is. Hier merkte ik dat er niet één manier is, je kunt op verschillende manieren beïnvloeden!

Voor wie is dit interactieve webinar relevant? Zijn er ook mensen voor wie het weinig zin heeft?

Voor iedereen, aangezien je de kennis in beïnvloeding in veel situaties in kunt zetten. Bijvoorbeeld als je iets wilt aanstippen op je werk, een idee wilt pitchen of simpelweg steviger in je schoenen wilt staan tijdens een gesprek. Verder is dit webinar waardevol wanneer je open staat om jouw beïnvloedingsvaardigheden in een korte tijd onder de loep te nemen of aan te scherpen!

Het interactieve webinar van 30 maart 09:30 - 12:30

Heeft Emma je enthousiast gemaakt over haar interactieve webinar? Kijk dan snel op deze link voor meer informatie en schrijf je in. Emma heeft er ontzettend veel zin in om met jou het gesprek aan te gaan over beïnvloedingsvaardigheden en ze hoopt met behulp van haar expertise en de input van jou en je mede-deelnemers je vooruit te helpen in je beïnvloedingsvaardigheden.

De drie uur durende sessie vraagt natuurlijk veel van Emma, het is daardoor dus niet mogelijk om dit interactieve webinar gratis aan te bieden. De prijs blijft overigens wel stukken goedkoper dan wanneer je een volledige training in het onderwerp zou willen volgen. Ook staan wij garant voor een goed en soepel verloop van de sessie en zullen wij ontzettend ons best doen om het voor jou zo succesvol mogelijk te maken!