Learnit Training

Gratis cursus Persoonlijke effectiviteit

In deze gratis cursus Persoonlijke effectiviteit geven we u inzicht in de onderwerpen die we uitgebreid behandelen in onze vierdaagse training Persoonlijke effectiviteit.

Omdat het goed is te ervaren, mee te doen en feedback te krijgen, is het aan te raden om onze meerdaagse training Persoonlijke effectiviteit te volgen. In de training experimenteren we met gedrag en verschillende technieken zodat u concreet kunt ervaren wat het met u doet. Ons trainingsprogramma bevat veel actie en sluit aan op elk type deelnemer. In onze training Persoonlijke effectiviteit kunt u reflecteren en verbanden leggen met de praktijk. Ons streven is het inzicht in uzelf te vergroten, zodat u beter en prettiger kunt functioneren in uw werk en in uw privéleven.

In deze gratis cursus laten we o.a. zien dat door het (leren) kennen van uw sterke en zwakke punten, het duidelijk stellen van doelen en door beter communiceren u uw persoonlijke effectiviteit kunt vergroten. Echter, het is slechts een klein gedeelte voor het ontwikkelen van uw persoonlijke effectiviteit wat we u hier kunnen laten zien.

Spreekt dit u aan of wilt u meer informatie over onze trainingen persoonlijke ontwikkeling? Kijk dan op onze website of neem contact op voor meer informatie.

De inhoud van de PDF:

  • Sterke en zwakke punten
  • Duidelijke doelen stellen
  • Leren omgaan met stress
  • Resultaatgericht te werk gaan
  • Communicatie