Gratis cursus Persoonlijke effectiviteit

In deze gratis cursus Persoonlijke effectiviteit geven we u inzicht in de onderwerpen die we uitgebreid behandelen in onze vierdaagse training Persoonlijke effectiviteit.

Omdat het goed is te ervaren, mee te doen en feedback te krijgen, is het aan te raden om onze meerdaagse training Persoonlijke effectiviteit te volgen. In de training experimenteren we met gedrag en verschillende technieken zodat u concreet kunt ervaren wat het met u doet. Ons trainingsprogramma bevat veel actie en sluit aan op elk type deelnemer. In onze training Persoonlijke effectiviteit kunt u reflecteren en verbanden leggen met de praktijk. Ons streven is het inzicht in uzelf te vergroten, zodat u beter en prettiger kunt functioneren in uw werk en in uw privéleven.

In deze gratis cursus laten we o.a. zien dat door het (leren) kennen van uw sterke en zwakke punten, het duidelijk stellen van doelen en door beter communiceren u uw persoonlijke effectiviteit kunt vergroten. Echter, het is slechts een klein gedeelte voor het ontwikkelen van uw persoonlijke effectiviteit wat we u hier kunnen laten zien.

Spreekt dit u aan of wilt u meer informatie over onze trainingen persoonlijke ontwikkeling? Kijk dan op onze website of neem contact op voor meer informatie.

Video

Inhoud:

  • Sterke en zwakke punten
  • Duidelijke doelen stellen
  • Leren omgaan met stress
  • Resultaatgericht te werk gaan
  • Communicatie

Google referenties over learnit

Trainer

Volg deze cursus met een trainer.

Volgen met trainer

PDF downloaden

Deze gratis cursus is als PDF te downloaden

Download PDF

Onze gratis trainingen en webinars

Je eigen motivatie en inzet zijn voorwaarden om jezelf iets nieuws eigen te maken. Met zelfstudie kun je een heel eind komen. Learnit wil daaraan bijdragen door waardevolle content zoals gratis webinars en cursussen aan te bieden. Op deze manier kun jij kennis maken met nieuwe leergebieden. Heb je eenmaal een start gemaakt dan kan het zijn dat je ontdekt dat er ook veel voordelen zitten om een training bij Learnit te gaan doen onder begeleiding van een ervaren trainer.

  • Je bent een aantal dagen dedicated aan het werk met je leerdoelen en zult hierdoor sneller progressie maken
  • De trainer helpt je over hobbels heen en ziet jouw blinde vlek
  • de trainer kan onderzoeken wat je leerdoelen zijn en je de kortste leerroute wijzen
  • Je kunt situaties uit de praktijk echt goed oefenen tijdens de training
  • Je leert andere deelnemers kennen die interesse in hetzelfde onderwerp hebben

Kortom je bereikt veel meer in kortere tijd.

De gratis trainingen zijn geschikt voor thuisstudie, omdat je ze online als pdf kunt downloaden. Het aanbod van de gratis trainingen bestaat uit IT en Communicatie & Management trainingen. Wilt je nog meer leren over deze onderwerpen of staat het onderwerp waar je over wilt leren er niet bij? Kijk dan bij onze trainingen.