Onze trainingslocaties

Amsterdam Hoofdkantoor

Contact

Amsterdam Hoofdkantoor
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam

Let op: In sommige plaatsen maken we gebruik van meerdere locaties. Neem bij twijfel waar je cursus plaatsvindt altijd even contact op met Learnit om te voorkomen dat je naar de verkeerde locatie rijdt.

Muziekgebouw aan 't IJ

Parkeren

Zeer dichtbij (maar prijzig) - Parkeergarage Piet Hein

Pal onder het Muziekgebouw kunt u parkeren in Parkeergarage Piet Hein.

Goedkoper alternatief - Parking Oosterdok (Oosterdokstraat 150)

De ingang is onder het Amsterdams Conservatorium. Dit is aan de achterkant van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Volg op het Oosterdokeiland de borden 'Parking Oosterdok'. Vanaf deze parkeergarage is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Muziekgebouw aan 't IJ. Vanaf Parking Oosterdok is het 10 minuten lopen. U loopt de Annie M.G. Schmidtstraat uit tot de Oosterdoksstraat. Hier gaat u naar rechts tot aan het water en loopt u vervolgens links af onder alle trein-, weg- en tram viaducten door. Daar kunt u de stalen trap omhoog nemen en komt u op de Piet Heinkade. Vanaf hier ziet u het Muziekgebouw aan 't IJ links liggen.

Let op: parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Per auto

Vanuit richting Utrecht en Haarlem

  • Vanaf de Oostelijke ringweg A10, afslag Zeeburg naar s114 richting centrum nemen

  • Sla linksaf naar de Ijburglaan/s114
  • Nadat u door de Piet Hein tunnel bent gereden slaat u rechtsaf naar de Panamalaan/Piet Heinkade/s100
  • Na 1500 meter ziet u aan uw rechterhand het Muziekgebouw aan 't IJ
  • U kunt hier zowel met de trap alsmede de lift omhoog naar de tweede verdieping. U bevindt zich nu in het Atrium. Hier loopt u met de bocht naar links. Learnit bevindt zich aan uw rechterhand, direct naast de Klankspeeltuin

Openbaar vervoer

  • Vanaf Amsterdam Centraal Station: tram 26 richting Ijburg, halte Muziekgebouw.

  • Te voet: ruim 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station. U verlaat het station via uitgang Noord (richting het IJ). Buiten rechtsaf de waterkant volgen. Bij de stoplichten, na 300 meter, rechtdoor de grote weg volgen omhoog de brug op. Links ziet u het Muziekgebouw aan 't IJ liggen. U loopt over de loopbrug via de draaideur naar binnen. U bevindt zich nu in het Atrium. U loopt hier rechtdoor. Learnit bevindt zich aan uw rechterhand, direct naast de Klankspeeltuin.
  • Per fiets: onder het Muziekgebouw aan 't IJ bevindt zich een fietsenstalling (gratis, 24 uur per dag geopend). U bereikt de stalling via een rolband rechts voor de hoofdingang. Vanuit de fietsenstalling kunt u binnendoor naar de entreehal van het Muziekgebouw aan 't IJ. U kunt hier zowel met de trap alsmede de lift omhoog naar de tweede verdieping. U bevindt zich nu in het Atrium. Hier loopt u met de bocht naar links. Learnit bevindt zich aan uw rechterhand, direct naast de Klankspeeltuin.
  • Minder validen raden wij aan om niet de steile loopbrug te nemen, maar om het Muziekgebouw binnen te gaan via de hoofdingang beneden aan de kade. De Hoofdingang bereikt u door 75 meter naar rechts van de brug de weg naar beneden te volgen, om het haventje heen, langs het Mövenpick Hotel. U kunt hier met de lift naar de tweede verdieping. U bevindt zich nu in het Atrium. Hier loopt u met de bocht naar links. Learnit bevindt zich aan uw rechterhand, direct naast de Klankspeeltuin.

Bekijk alle trainingen