Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Assertiviteit: opkomen voor jezelf

Assertiviteit is het opkomen voor je eigen belangen, zonder over de belangen van een ander heen te lopen. Het betekent niet dat je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt of verlegen bent, maar heeft alles te maken met hoe je in relatie tot de ander hándelt. Het is dus een communicatiemiddel om je doelen te bereiken, waarbij wederzijds respect centraal staat. In de training besteden we aandacht aan het duidelijk kenbaar (durven) maken van je mening en de manier waarop je jezelf profileert.


Omgaan met eigen frustraties en emoties op de werkvloer

Reageer je op je baas wel eens iets feller dan je eigenlijk wilt? Of val je wel eens boos uit tegen een collega? In deze training leer je omgaan met je eigen frustraties en emoties. Zo maak je je eigen leven én dat van anderen een stuk aangenamer.


Proactief handelen

Ben jij iemand die veel over zich heen laat komen, vaak pas nadenkt over iets als het gebeurt of het aan anderen overlaat om te handelen? Wil je dat veranderen en het roer in eigen handen nemen? En zelf de regie pakken en vooruitkijken, zodat je niet steeds voor verrassingen komt te staan? Dan is onze training Proactief handelen echt iets voor jou.


RET: Stoppen met piekeren

Zelfverzekerder, flexibeler en besluitvaardiger op treden, jij kunt het leren! In de training RET: Stoppen met piekeren! leer je ineffectieve gedachtes en gevoelens om te buigen naar effectieve gedachtes en gevoelens, zodat je steviger in je schoenen staat.


Timemanagement

Heb je het gevoel dat je achter jezelf aan rent, vaak tijd tekort komt en de werkdruk alsmaar toeneemt? Als je geen goede balans meer kunt vinden tussen werk en privé is onze tweedaagse training wat voor jou. Je leert meer grip te krijgen op je werkzaamheden en omdat timemanagement vooral zelfmanagement is, gaan we ook in op wie jíj bent. Assertiviteit, delegeren en stresshantering zijn vaardigheden die centraal staan.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“De training is heel interessant en iedereen kan deze volgen. De informatie is voor iedereen van toepassing, of je nou assertief bent of niet. Je kunt de info zowel op het werk als in prive toepassen. Deze training is voor iedereen nuttig. De training is zodanig opgezet dat men meteen met praktijkvoorbeelden kan oefenen en de informatie in het praktijk kan toepassen.”

M.S. Choelai, Gemeente Westland - Assertiviteit: opkomen voor jezelf
Beoordeling 9.3
“Goede training waarbij ik tips heb gekregen die ik gelijk heb toe kunnen passen in de praktijk. Hierdoor ervaar ik minder stress, kan ik beter relativeren waardoor ik meer rust in mijn lichaam heb. Ik ben heel blij dat ik deze training heb mogen ervaren.”

Alma Lutteke-Hodzic Mehic, Rabobank Rijn en Heuvelrug - RET: Stoppen met piekeren
“Deze cursus biedt diepe inzichten in het verhaal achter bepaalde gedragsvormen. Waarom reageer ik in sommige situaties niet adequaat ? Je moet wel bereid zijn je open te stellen en heel diep te gaan. Dat is soms pijnlijk en kost veel kracht, maar het levert fijne resultaten op. Ik kan de cursus van harte aanbevelen.”

B.R. Plasmeijer, Shell Nederland B.V. - Omgaan met eigen frustraties en emoties op de werkvloer
Beoordeling 8.6
“Leerzame training met een praktische insteek welke wordt onderbouwt met de theorie.”

Stefan van Waarden, Maastricht University - Assertiviteit: opkomen voor jezelf
Beoordeling 9.0
“Het is een compacte en praktische training. Door de kleine groep is er veel individuele aandacht en ruimte om op elkaar te reageren. Ik heb veel geleerd, van zowel de docent als ook de medecursisten.”

K. Hartevelt, Paars Projecten Management Support - Assertiviteit: opkomen voor jezelf
Beoordeling 8.3
“Een goede sessie van 2 dagen waarbij vooral werd ingegaan op praktijksituaties en de ervaringen van de verschillende persoonlijkheden daarin. Goede persoonlijke terugkoppeling van de cursusleidster aan de deelnemers.”

P.A.A.M. Bemelmans, Obvion B.V. - Timemanagement
Beoordeling 7.9

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod