Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Assertiviteit is het opkomen voor je eigen belangen, zonder over de belangen van een ander heen te lopen. Het betekent niet dat je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt of verlegen bent, maar heeft alles te maken met hoe je in relatie tot de ander hándelt. Het is dus een communicatiemiddel om je doelen te bereiken, waarbij wederzijds respect centraal staat. In de training besteden we aandacht aan het duidelijk kenbaar (durven) maken van je mening en de manier waarop je jezelf profileert.


Reageer je op je baas wel eens iets feller dan je eigenlijk wilt? Of val je wel eens boos uit tegen een collega? In deze training leer je omgaan met je eigen frustraties en emoties. Zo maak je je eigen leven én dat van anderen een stuk aangenamer.


Cursus Proactief handelen

2 trainingsdagen

Ben jij iemand die veel over zich heen laat komen, vaak pas nadenkt over iets als het gebeurt of het aan anderen overlaat om te handelen? Wil je dat veranderen en het roer in eigen handen nemen? En zelf de regie pakken en vooruitkijken, zodat je niet steeds voor verrassingen komt te staan? Dan is onze training Proactief handelen echt iets voor jou.


Zelfverzekerder, flexibeler en besluitvaardiger op treden, jij kunt het leren! In de training RET: Stoppen met piekeren! leer je ineffectieve gedachtes en gevoelens om te buigen naar effectieve gedachtes en gevoelens, zodat je steviger in je schoenen staat.


Cursus Timemanagement

2 trainingsdagen

Heb je het gevoel dat je achter jezelf aan rent, vaak tijd tekort komt en de werkdruk alsmaar toeneemt? Als je geen goede balans meer kunt vinden tussen werk en privé is onze tweedaagse training wat voor jou. Je leert meer grip te krijgen op je werkzaamheden en omdat timemanagement vooral zelfmanagement is, gaan we ook in op wie jíj bent. Assertiviteit, delegeren en stresshantering zijn vaardigheden die centraal staan.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Ik heb de training met veel plezier gevolgd. Ik sta nu regelmatig stil bij wat het doel is van een gesprek en hoe ik dat op een succesvolle manier kan bereiken. Ook ga ik nu met meer plezier naar mijn werk en blijf ik niet eeuwig over kleine dingen nadenken. Ik heb veel aan de training gehad en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Zeker een aanrader!!”

A. Feijen, IKEA Breda - Assertiviteit: opkomen voor jezelf
Beoordeling 8.6
“Een goede training in een aangename & ontspannen sfeer. Ik heb er veel van opgestoken.”

B. Susijn-Aartsen, Restauratieatelier Mösenbacher - Assertiviteit: opkomen voor jezelf
Beoordeling 7.6
“Deze training geeft je een beeld van wat je verkeerd doet met het plannen en levert aanreikingen om dit te kunnen veranderen als je zelf wilt.”

R. Brantjes, SBP B.V. De Zaak - Timemanagement
Beoordeling 7.7
“Veel kunnen oefenen met eigen voorbeelden, erg leerzaam!”

Laura Vergoossen, Maastricht University - Assertiviteit: opkomen voor jezelf
Beoordeling 8.9
“De cursus had een volledig draaiboek dat als rode draad fungeerde. Al naar gelang de vraag van de cursisten was het mogelijk om de zwaarte van de onderwerpen te varixebren. De kleine groep van cursusten zorgde er voor dat iedere cursist voldoende aandacht kreeg.”

R. Vek, Cofely - Timemanagement
Beoordeling 8.1
"Perfecte training!! Erg pragmatisch en direct toepasbaar!!!"

Timemanagement

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod