Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Assertiviteit: opkomen voor jezelf

Assertiviteit is het opkomen voor je eigen belangen, zonder over de belangen van een ander heen te lopen. Het betekent niet dat je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt of verlegen bent, maar heeft alles te maken met hoe je in relatie tot de ander hándelt. Het is dus een communicatiemiddel om je doelen te bereiken, waarbij wederzijds respect centraal staat. In de training besteden we aandacht aan het duidelijk kenbaar (durven) maken van je mening en de manier waarop je jezelf profileert.


Omgaan met eigen frustraties en emoties op de werkvloer

Reageer je op je baas wel eens iets feller dan je eigenlijk wilt? Of val je wel eens boos uit tegen een collega? In deze training leer je omgaan met je eigen frustraties en emoties. Zo maak je je eigen leven én dat van anderen een stuk aangenamer.


Proactief handelen

Ben jij iemand die veel over zich heen laat komen, vaak pas nadenkt over iets als het gebeurt of het aan anderen overlaat om te handelen? Wil je dat veranderen en het roer in eigen handen nemen? En zelf de regie pakken en vooruitkijken, zodat je niet steeds voor verrassingen komt te staan? Dan is onze training Proactief handelen echt iets voor jou.


RET: Stoppen met piekeren

Zelfverzekerder, flexibeler en besluitvaardiger op treden, jij kunt het leren! In de training RET: Stoppen met piekeren! leer je ineffectieve gedachtes en gevoelens om te buigen naar effectieve gedachtes en gevoelens, zodat je steviger in je schoenen staat.


Timemanagement

Heb je het gevoel dat je achter jezelf aan rent, vaak tijd tekort komt en de werkdruk alsmaar toeneemt? Als je geen goede balans meer kunt vinden tussen werk en privé is onze tweedaagse training wat voor jou. Je leert meer grip te krijgen op je werkzaamheden en omdat timemanagement vooral zelfmanagement is, gaan we ook in op wie jíj bent. Assertiviteit, delegeren en stresshantering zijn vaardigheden die centraal staan.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Een generiek probleem als timemanagement met een persoonlijke benadering te lijf gaan: dat heeft mij echt geholpen bij het organiseren van mijn werk. Wat ik in deze 2 dagen training heb geleerd kon ik direct toepassen - met resultaat. Over efficiënt omgaan met je tijd gesproken!”

M. van Luijk, Wereld Natuur Fonds - Timemanagement
Beoordeling 8.0
“Een goede sessie van 2 dagen waarbij vooral werd ingegaan op praktijksituaties en de ervaringen van de verschillende persoonlijkheden daarin. Goede persoonlijke terugkoppeling van de cursusleidster aan de deelnemers.”

P.A.A.M. Bemelmans, Obvion B.V. - Timemanagement
Beoordeling 7.9
“Je verwacht misschien simpele tips en trucs, maar je krijgt vooral inzicht in hoe je goed kan plannen, etc. Deze cursus is een aanrader!”

H. Pastoor, Gasunie - Timemanagement
Beoordeling 8.0
“Het is een leerzame training geweest, met goede professionele uitleg. De trainer had op elke vraag een antwoord of wist een goed voorbeeld te noemen .Respect hiervoor. Bedankt voor de leerzame training!”

A. Vermeulen, Cofely - Assertiviteit: opkomen voor jezelf
Beoordeling 9.1
“Professioneel, vakkundig, zeer nuttig en praktisch goed toepasbaar. Wat mij betreft een aanrader voor een ieder die aan zichzelf wil werken.”

M. de Swart, Rabobank - RET: Stoppen met piekeren
Beoordeling 7.9
“Goede, leerzame cursus met duidelijke praktijkvoorbeelden en een enthousiaste docent.”

R. Boonstra, Gemeente Loppersum - Assertiviteit: opkomen voor jezelf
Beoordeling 7.0

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod