Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Assertiviteit: opkomen voor jezelf

Assertiviteit is het opkomen voor je eigen belangen, zonder over de belangen van een ander heen te lopen. Het betekent niet dat je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt of verlegen bent, maar heeft alles te maken met hoe je in relatie tot de ander hándelt. Het is dus een communicatiemiddel om je doelen te bereiken, waarbij wederzijds respect centraal staat. In de training besteden we aandacht aan het duidelijk kenbaar (durven) maken van je mening en de manier waarop je jezelf profileert.


Omgaan met eigen frustraties en emoties op de werkvloer

Reageer je op je baas wel eens iets feller dan je eigenlijk wilt? Of val je wel eens boos uit tegen een collega? In deze training leer je omgaan met je eigen frustraties en emoties. Zo maak je je eigen leven én dat van anderen een stuk aangenamer.


Proactief handelen

Ben jij iemand die veel over zich heen laat komen, vaak pas nadenkt over iets als het gebeurt of het aan anderen overlaat om te handelen? Wil je dat veranderen en het roer in eigen handen nemen? En zelf de regie pakken en vooruitkijken, zodat je niet steeds voor verrassingen komt te staan? Dan is onze training Proactief handelen echt iets voor jou.


RET: Stoppen met piekeren

Zelfverzekerder, flexibeler en besluitvaardiger op treden, jij kunt het leren! In de training RET: Stoppen met piekeren! leer je ineffectieve gedachtes en gevoelens om te buigen naar effectieve gedachtes en gevoelens, zodat je steviger in je schoenen staat.


Timemanagement

Heb je het gevoel dat je achter jezelf aan rent, vaak tijd tekort komt en de werkdruk alsmaar toeneemt? Als je geen goede balans meer kunt vinden tussen werk en privé is onze tweedaagse training wat voor jou. Je leert meer grip te krijgen op je werkzaamheden en omdat timemanagement vooral zelfmanagement is, gaan we ook in op wie jíj bent. Assertiviteit, delegeren en stresshantering zijn vaardigheden die centraal staan.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Deze training vond ik zeer leerzaam, omdat er niet alleen ingegaan wordt op Timemanagement. Er worden heel veel voorbeelden uit de praktijk van het bedrijf waar je werkt gebruikt en uitgediept. Bovendien wordt ook je persoonlijke situatie (waarom doe je dingen op die manier - wie ben jij?) uitgediept. Echt een aanrader!”

M. Lemmens, Flowserve - Timemanagement
Beoordeling 8.0
“Interessante cursus voor iedereen die het gevoel heeft dat zijn dagen structureel te kort zijn.”

J. Luiks, Gasunie - Timemanagement
Beoordeling 8.0
“Veel geleerd tijdens de training, ook een aantal eye-openers voorbij zien komen tijdens de training. Ik kan deze training echt aanraden.”

V. Selier, Olympus Nederland B.V. - RET: Stoppen met piekeren
Beoordeling 9.3
"Mijn indruk van de training is zeer goed en professioneel, en met veel aandacht aan de deelnemer."

Assertiviteit: opkomen voor jezelf
"Een leerzame en nuttige training! Goede tips (die ook realistisch zijn) om toe te kunnen passen in de praktijk."

Timemanagement
“Ik ben heel blij dat ik gekozen heb om de cursus assertiviteit te volgen bij Learnit. Het vastleggen van opdrachten op video heeft me over de streep getrokken. De training wordt heel goed en aangenaam gegeven en jezelf terug zien is heel leerzaam. Kortom zeker een aanrader als je soms onzeker bent.”

G.C.J. Johnson, Franciscus Ziekenhuis - Assertiviteit: opkomen voor jezelf
Beoordeling 8.9

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod