Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Assertiviteit is het opkomen voor je eigen belangen, zonder over de belangen van een ander heen te lopen. Het betekent niet dat je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt of verlegen bent, maar heeft alles te maken met hoe je in relatie tot de ander hándelt. Het is dus een communicatiemiddel om je doelen te bereiken, waarbij wederzijds respect centraal staat. In de training besteden we aandacht aan het duidelijk kenbaar (durven) maken van je mening en de manier waarop je jezelf profileert.


Reageer je op je baas wel eens iets feller dan je eigenlijk wilt? Of val je wel eens boos uit tegen een collega? In deze training leer je omgaan met je eigen frustraties en emoties. Zo maak je je eigen leven én dat van anderen een stuk aangenamer.


Cursus Proactief handelen

2 trainingsdagen

Ben jij iemand die veel over zich heen laat komen, vaak pas nadenkt over iets als het gebeurt of het aan anderen overlaat om te handelen? Wil je dat veranderen en het roer in eigen handen nemen? En zelf de regie pakken en vooruitkijken, zodat je niet steeds voor verrassingen komt te staan? Dan is onze training Proactief handelen echt iets voor jou.


Zelfverzekerder, flexibeler en besluitvaardiger op treden, jij kunt het leren! In de training RET: Stoppen met piekeren! leer je ineffectieve gedachtes en gevoelens om te buigen naar effectieve gedachtes en gevoelens, zodat je steviger in je schoenen staat.


Cursus Timemanagement

2 trainingsdagen

Heb je het gevoel dat je achter jezelf aan rent, vaak tijd tekort komt en de werkdruk alsmaar toeneemt? Als je geen goede balans meer kunt vinden tussen werk en privé is onze tweedaagse training wat voor jou. Je leert meer grip te krijgen op je werkzaamheden en omdat timemanagement vooral zelfmanagement is, gaan we ook in op wie jíj bent. Assertiviteit, delegeren en stresshantering zijn vaardigheden die centraal staan.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

"In deze cursus heb ik veel geleerd, waaronder ook veel manieren toegelicht gekregen over hoe je een ander beter te woord te kan staan. Ik zal daarom deze cursus ook bij iedereen aanraden."

Assertiviteit: opkomen voor jezelf
"Door het volgen van de timemanagement training bij Leanit, heb ik vele inzichten gekregen en nieuwe ervaringen opgedaan. Dit helpt mij nieuw gereedschap aan te maken, wat zal helpen in mijn verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling."

Timemanagement
“Veel geleerd tijdens de training, ook een aantal eye-openers voorbij zien komen tijdens de training. Ik kan deze training echt aanraden.”

V. Selier, Olympus Nederland B.V. - RET: Stoppen met piekeren
Beoordeling 9.3
“Ontspannen sfeer, goede leslocatie, empatische cursusleiding.”

L. Kwint-de Groot, Zorggroep Fivelland - Timemanagement
Beoordeling 8.1
“De RET training geeft inzichten die de zo ingebakken (negatieve) gedachten processen uitdagen waardoor je beter leert te relativeren en krijg je weer inzicht in wat belangrijk is!”

D. Sterenberg, Albéa Alkmaar B.V. - RET: Stoppen met piekeren
Beoordeling 8.0
“De cursus timemanagement heb ik als zeer positief ervaren. Tijdens de dagen krijg je veel bruikbare tips om een betere controle te krijgen over al hetgeen je dag vult. De cursus reikt verder dan enkel timemanagement. Psychologie maakt evenzo deel uit van de stof en daarmee krijg je inzicht over de wijze waarom je op een bepaalde manier werkt.”

R.S.J. van de Kortput, Obvion - Timemanagement
Beoordeling 8.3

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod