Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Assertiviteit is het opkomen voor je eigen belangen, zonder over de belangen van een ander heen te lopen. Het betekent niet dat je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt of verlegen bent, maar heeft alles te maken met hoe je in relatie tot de ander hándelt. Het is dus een communicatiemiddel om je doelen te bereiken, waarbij wederzijds respect centraal staat. In de training besteden we aandacht aan het duidelijk kenbaar (durven) maken van je mening en de manier waarop je jezelf profileert.


Reageer je op je baas wel eens iets feller dan je eigenlijk wilt? Of val je wel eens boos uit tegen een collega? In deze training leer je omgaan met je eigen frustraties en emoties. Zo maak je je eigen leven én dat van anderen een stuk aangenamer.


Cursus Proactief handelen

2 trainingsdagen

Ben jij iemand die veel over zich heen laat komen, vaak pas nadenkt over iets als het gebeurt of het aan anderen overlaat om te handelen? Wil je dat veranderen en het roer in eigen handen nemen? En zelf de regie pakken en vooruitkijken, zodat je niet steeds voor verrassingen komt te staan? Dan is onze training Proactief handelen echt iets voor jou.


Zelfverzekerder, flexibeler en besluitvaardiger op treden, jij kunt het leren! In de training RET: Stoppen met piekeren! leer je ineffectieve gedachtes en gevoelens om te buigen naar effectieve gedachtes en gevoelens, zodat je steviger in je schoenen staat.


Cursus Timemanagement

2 trainingsdagen

Heb je het gevoel dat je achter jezelf aan rent, vaak tijd tekort komt en de werkdruk alsmaar toeneemt? Als je geen goede balans meer kunt vinden tussen werk en privé is onze tweedaagse training wat voor jou. Je leert meer grip te krijgen op je werkzaamheden en omdat timemanagement vooral zelfmanagement is, gaan we ook in op wie jíj bent. Assertiviteit, delegeren en stresshantering zijn vaardigheden die centraal staan.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Deze training is de moeite waard. Het geeft je inzicht op wat jou in de weg staat/zit, en hoe je daar mee om kan gaan. Ben erg positief over deze training.”

Anoniem - RET: Stoppen met piekeren
Beoordeling 9.6
“Praktisch gerichte training die de theorie behandelt met behulp van praktijksituaties van de cursisten. Daardoor gaat de theorie "leven" en wordt direct toepasbaar in het dagelijkse leven.”

P. Mulder, Chevron Oronite Technology B.V. - Assertiviteit: opkomen voor jezelf
Beoordeling 8.1
“Prima cursus, de interactie met medecursisten was ook zeer interessant en leerzaam.Mijn leerdoelen heb ik al binnen enkele dag kunnen realiseren, vooral omdat deze training de focus legt op jouw situatie.”

T. Harmsma, NUON - Timemanagement
Beoordeling 8.2
“Dit is een cursus die direct effect op mij heeft gehad. Zowel zakelijk als privé heb ik er enorm veel aan gehad.”

A. van Veldhoven, AAG Payroll & HRM Services B.V. - RET: Stoppen met piekeren
Beoordeling 9.0
“Ik vond de training goede onderwerpen bevatten. Er was ook genoeg ruimte om eigen leerdoelen aan de orde te brengen en hiermee te gaan oefenen. Door rollenspelen krijg je een idee hoe je bepaalde zaken aanpakt en wat daar de gevolgen van zijn en leer je dit op een assertieve manier aan te pakken. De trainer was erg positief en zorgde ervoor dat je je op je gemak voelde. Door de kleine groepssamenstelling was het erg prettig werken. Ik heb veel aan de training gehad en voel me nu zekerder in lastige situaties op mijn werk.”

M. Hoogers, ROC van Twente - Assertiviteit: opkomen voor jezelf
Beoordeling 8.7
“Een goede training in een aangename & ontspannen sfeer. Ik heb er veel van opgestoken.”

B. Susijn-Aartsen, Restauratieatelier Mösenbacher - Assertiviteit: opkomen voor jezelf
Beoordeling 7.6

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod