Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Delegeren

Door meer of slimmer te delegeren kun je je beter concentreren op de grote lijnen binnen je organisatie, waardoor je vaker doelstellingen op een hoger niveau realiseert. Je krijgt niet alleen meer betrokken en gemotiveerde medewerkers door goed te delegeren, maar ook meer bewegingsvrijheid! In onze tweedaagse training delegeren testen en verbeteren wij je delegatievaardigheden.


Leidinggeven

Om een goede leidinggevende te zijn, moet je jezelf goed kennen. Zelfreflectie is hierbij essentieel en het is de kunst om een balans te vinden tussen je uitspreken, durven confronteren, feedback te geven en door te pakken. Maar ook: geduldig zijn, op je handen kunnen zitten wanneer nodig en het eigenaarschap bij je medewerkers te laten. Alleen dán kun je de resultaten scherp voor ogen blijven houden, de relatie respecteren en met een goede dosis energie (en wat humor!) deze bijzondere functierol vervullen. In onze driedaagse training Leidinggeven krijg je inzicht in je eigen leiderschapsstijl en hoe je medewerkers inspireert en motiveert. Je ervaart en verdiept vaardigheden en technieken in verschillende gesprekssituaties en reflecteert op je eigen handelen.


Leidinggeven aan vrijwilligers

De begeleiding van vrijwilligers is, meer dan bij een gebruikelijke werkrelatie, gebaseerd op gelijkwaardigheid en respect. Van vrijwilligers moet je het hebben en één van de belangrijkste zaken is dat zij zich gewaardeerd voelen. Dat maakt het aansturen soms lastig. In onze tweedaagse training leer je wat je motiveert, welke stijl van leidinggeven je hebt en hoe je de kwaliteit van vrijwilligerswerk kunt bewaken en verbeteren.


Situationeel leidinggeven

Situationeel leidinggeven houdt in dat je afhankelijk van de taak én wie je tegenover je hebt kiest of je begeleidt, instrueert, coacht of delegeert. In onze tweedaagse training leer je vaardigheden op het gebied van je durven uitspreken, op een juiste wijze feedback geven, doorpakken indien nodig, geduldig zijn, op je handen zitten, omgaan met conflicten, het eigenaarschap stimuleren, doorvragen en empathisch reageren. Op deze manier kun je met een goede dosis energie de bijzondere rol van teamleider vervullen.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

"Het was prettig om de training te volgen, het werd op een goede en realistische manier overgebracht naar de deelnemers toe."

Leidinggeven aan vrijwilligers
“Een op maat gesneden training die goed inging op onze wensen en waarin een flink aantal managementskills werden getraind.”

T. van Rijzewijk, Plein 013 - Leidinggeven
Beoordeling 8.4
“Ik vond de inhoud van de training erg interessant. Ik heb erg veel geleerd. Met name de tweede en derde dag. Kwaliteit van het lesmateriaal was prima, tempo ook (werd aangepast indien nodig). De inhoud is afgestemd op de wensen vanuit de groep. Ik vond de trainer professioneel en prettig in de omgang.”

C. Fernandez, Science Center Nemo - Leidinggeven
Beoordeling 8.0
"De training zit vol handvatten hoe de doelgroep hun werk op een doordachte wijze kan uitvoeren; zowel de aangeboden materie als de oefeningen helpen daarbij. De trainer bereidt zich goed voor op wat de cursisten voor achtergrond hebben, cultureel gezien en ook qua werkomgeving."

Leidinggeven aan vrijwilligers
“Goede training die theorie omzet in praktijk met veel interessante onderwerpen en werkmodellen die men kan meenemen naar de dagelijkse werkvloer.”

E. Philips, Joico Europe - Leidinggeven
Beoordeling 8.4
“Goede training die theorie omzet in praktijk met veel interessante onderwerpen en werkmodellen die men kan meenemen naar de dagelijkse werkvloer.”

E. Philips, Joico Europe - Leidinggeven
Beoordeling 8.4

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod